LED Baterka UltraFire Signál Stick CREE XM-L2 Zoom Pozornosti Magnet Pochodeň Svietidla Poľovnícke Taktické 18650 Baterka

€16.03


UltraFire - "Svetlo Do Budúcnosti!!!"

1) Ideálnou voľbou:Tento UltraFire A200 Návštevnosť Palička je ideálny pre riadenie dopravy, parkovanie návody, bezpečnosť, stavbách, havarijné signalizácia, vojenskej operácie a viac.

2) Vysoká Pevnosť Magnet Base:Plochý chvost spp so silným magnetom pre zabezpečenie, aby železných povrchov.

3) Trvalé ⅲ -pevný oxidáciu Hliníkovej zliatiny materiál: anti-abrazívny povlak.Tvrdené, ultra clear konvexné šošovky, s anti-reflexný náter,orange dokončiť.

4) Výkonu: 3*AAA batéria alebo 1*18650 3,7 v batéria.(Batéria nie je v cene,musíte si kúpiť batérie zvlášť!)

5) Vnútorné rozvody uplatňuje vysoko efektívne booster okruhu, pracovné napätie je široký a môže využívať batérie v najväčšej miere.

6)Zameranie Nastaviteľné:plynulý zoom z široký uhol lúča k zúženiu a zamerať sa na objekty ďalej von.

Špecifikácia:

Značka: UltraFire

Jas: 1200 Lumenov MAX

Lúč Rozsah: 500m

Špeciálne Funkcie: Zoomovateľnom v & z Baterka

Prepnúť typ: Bočné umiestnený prepínač na hlavu pre jednoduché ovládanie

Meterial: ⅲ-pevný oxidáciu Hliníkovej zliatiny

Ďalšie funkcie: vysoko-sila magnetu base

Prútik veľkosť:25 cm

Baterka Veľkosť: 18.4*3.4*3.3 cm(priblíženie) 16.5*3.4*3.3 cm(zoom out)

Hmotnosť: 235g

Obsah balenia:

1 x Baterka

1 x Palička

Pripomienka:

Toto svietidlo neobsahuje batériu,budete musieť kúpiť batérie oddelene.

Záruka:

Ak nie ste úplne spokojní s produktom, z akéhokoľvek dôvodu, nechcem byť neváhajte kontaktovať predávajúceho e-mailom na žiadosť o vrátenie alebo výmenu.

Platba: Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.tantra-egypt.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc. Zásielky: 1.Budeme posielať objednávky asap do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je dokončená. (Necháme si správy, ak akékoľvek oneskorenie došlo v dôsledku dovolenku udalosti.) 2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúceho, potvrďte prosím vaše celé meno. 3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel. Tam môže byť ciel v dôsledku niektoré krajiny colnej politiky. Akonáhle sa to stalo, prosím, colné odbavenie sami. Veľkoobchod/Drop Shipping Poradí: 1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to. 2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.. Po-predajný Servis: Sme spoľahlivý predajca a máme po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď. Pripomienky: 1. Pozrite si prosím balíček a položku pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém. 2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní s nákupom prosím nemajú byť neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás. 3. Ak žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu. *Do ruskej Kupujúci: Prosím, ľavé pravé a skutočné telefónne číslo, keď mieste, poradí, pretože colné vás požiadať o váš Pas informácie a Daňové Identifikačné číslo pomôcť colné odbavenie.Kupujúci je prístupný na pomoc lodnej dopravy a colné o vyrovnaní.

Štítky: ultrafire tr18650 batérie, FT03, Cree, lampa led, sofirn sp31pro, baton telescop, svietidlo led, led stan svietidla, 10 t6, Lanter LED.


( 1 Hodnotenie )

Počet