Ženy Peňaženky Dvojité Zips Deň Spojka Wristlet Portefeuille Billetera Mujer Nudné Poľský Kožené Peňaženky Carteira

€5.39


100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné

Materiál :PU

Farba: ako na obrázku

S ize:Dĺžka * šírka * výška: 18.5 * 9.5 * 2.7 cm

Konverzie: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palcov

Teplé Tip : Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok a fotografií skutočných položiek

PLATBA: Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky. Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné. ZÁSIELKY: 1.Príprava Čas:potrebujeme 3-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2.Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.tantra-egypt.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich, prosím, upozornenie nám novú adresu. 3.O Cla Do úvahy našich zákazníkov'benefit,Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie,však,clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

PRIPOMIENKY: 1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím zanechať váš postive spätnú väzbu a 5 hviezd. 2.Ak nebudete spokojný našich produktov,pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný. SLUŽBY: 1.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude sa vždy snaží pomôcť,dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami. 2.Kontaktujte nás TRADEMANGGER pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otváranie a spor na mieste. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

Štítky: ženské peňaženky luxusný, ženy peňaženky bul, kabelku malé, 1980 retro karty id držiteľov, muži smart peňaženky, karta kreditná držiteľ, dlho peňaženky žena, portomonee ženy, femal spojka taška, peňaženka ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet