ZTTO Kvapkadla Post ovládaním Páčkou Sedlovka Výška Upraviť MTB, Road sedlovka Kvapkadla Pod Riadidlá s Utesnené Ložiská, 22.2 mm

€17.37


ZTTO MTB Kvapkadla ovládaním Páčkou

Vyhovuje väčšine Mechanickej Ihly

Maximálne 11 mm Vytiahnuť vzdialenosť

Použite štandardné radenie kábel a bývanie

Č Slip Grip

Funkcia

【Si Zaslúži Lepšie Kvapkadla Post ovládaním Páčkou] vyzýva

Je to kvalitná super hladké kvapkadla post ovládaním páčkou s uzavretým ložisko, ktoré trvá miesto doľava shifter. Dôvod, prečo je potrebné tento shifter typ ovládaním páčkou je zrejmé, nemusíte sa pohybovať si ruky preč od rukoväte. To, že bude vaše koni oveľa bezpečnejšie a nemusíte myslieť dvakrát, ak chcete upraviť svoje páky. Nie je vôľa medzi páky a tela. Je kompatibilný so všetkými kábel aktivovať kvapkadla príspevok.

【Zlomil Vzdialený Páky? ] vyzýva

Diaľkové páky je časť, ktorá sa ľahko zlomiť, keď narazíte na bicykli. Ste sa niekedy považuje za dôvod, prečo tento malý vec, náklady tak veľa? Na dlhý čas, kvapkadla post ovládaním páčkou je drahé gadget. Robíme kvapkadla post ovládaním páčkou cenovo dostupné pre väčšinu ľudí. Nemusíme dizajn zlyhanie bod úmyselne. Ak by ste mohli zmeniť celú vec s cenami stanovenie časť, ktorí potrebujú zlyhanie bod obetovať silu a spoľahlivosť?

【Kompatibilný so Všetkými Kábel Aktivovať Kvapkadla Príspevkov] vyzýva

Maximálny kábel vytiahnite cestovanie je 11 mm. Vodorovná pozície vzdialeného páka by mohla byť nastaviteľné na celkovú vzdialenosť 8 mm. Máme tiež integrovaný káblový nastavovač, robí kábel úprava oveľa jednoduchšie. Naše ovládaním páčkou je dobré pre kvapkadla post s rôznymi kábel barel smere, pre kvapkadla príspevok, ktorý zvyčajne s sudy na páke strane, len znížiť barel a štipku kábla na skrutky.

【Jednoduchá Inštalácia] Vyzýva

Spôsob, ako nainštalovať diaľkový páky je jednoduché, nemusíte byť profesionálny technik dokončiť prácu.Po prvé,voľne pripojiť závesné svorky svoje kormidlo,otočiť kvapkadla ovládaním páčkou, až kým vzdialenej telo je rovnobežná s brzdové páky a keď skončil,nastavenie horizontálnej polohy páky podľa vzdialenosti medzi ovládaním páčkou a brzdové páky.Pohodlný hlavná skrutka 1-2Nm.Konečne bezpečné kábla kábel, skrutky a utiahnite ju na 1-2Nm.

Štítky: oxid riadidlá cestné, olej gulf, bm35 pre mi4c, riadidlá sedlovka stonky, kvapkadla páky, Pre Wiko Jerry 3, bicykel riadidlá cestné, kvapkadla sedlovka, cyklistický dres ženy, oxid riadidlá.


( 1 Hodnotenie )

Počet