OEM Golfové palice 0311ST žehličky nastavte podiel golf kované železo 4-9W sada 7 ks R / S poslať headcover zadarmo shiping

€570.64


OEM 0311ST sliver

Vitajte v mojom obchode , sme HongCheng športy, golfové palice, továrne,máme mnoho stálych klientov predávať svoje výrobky na miestnej golf kvality a ceny je veľmi dobrý,môžete si byť istí, nákup. produkt vysokej kvality OEM 0311ST žehličky sú striebornej farby s rôznymi hriadeľ možnosti, bezplatné kryt hlavy a doprava zadarmo. Obrázky zobrazujúce sa na našej predajni majú skutočnú šancu obrázky, z ktorých niektoré sú logo odstránený, ak sa chcete dozvedieť viac informácií a podrobnosti, nechajte nám odkaz, prosím, odpovieme vám v priebehu 1 pracovného dňa, vďaka O nás, Ďakujeme vám za návštevu nášho obchodu, vám ponúkame vysoko kvalitné golfové vybavenie našej golfistov za veľmi prijateľné ceny. Top-vyrovnané položky sú k dispozícii vo veľkom množstve a skvelú kvalitu, môžete mať pohodlné nakupovanie. Naše Remeslo používame rovnaké materiály, rovnaké komponenty, rovnaké šitie, aby sme vám môže priniesť tieto vysoko kvalitné návrhár položky za veľmi rozumnú cenu. Naše výrobné zariadenia prijímať model každý pôvodnej položky predtým, ako sme sa vyrábať. Každý závod má majster remeselník, ktorí disassembles každý kus z každej položky a starostlivo štúdie každý detail, aby naše výrobky sa môžu vyrábať dokonalé zrkadlový obraz návrhár položky. Mnoho predajni ponúkajú lacnejšie návrhár položky, ale nikto ponúka lepšiu kvalitu a výber ako ja. Máme remeselníci, ktorí boli tvorby golfové palice pre viac ako 15 rokov, starať sa o všetky odkazy z výroby a ich sami na zabezpečenie kvality produktov. Jednoducho nemôžete kúpiť lepšie položky kdekoľvek na svete, ktoré sú lepšie ako to, čo ponúkame v našej. Pretože naša kvalita je najlepší na business ponúkame 100% spokojnosť zákazníka a záruka vrátenia peňazí na každý položky, ktoré predávame.

Špecifikácie

Fotografie výrobkov

Rukoväte.headcover obrázky

Ak budete potrebovať ďalšie rukoväte, prosím, kontaktujte ma. Ak nie je žiadosť podaná, obchod bude používať predvolený špeciálne gripy a konečný výklad právo bude vo vlastníctve obchodu.

Štítky: golf putter, golf club, 0311p, sota golfové palice, golf železa nastaviť mužov, žehlička pary, Putter, tajomstvo golf hlavu, golf je glaxay, klub golf hybrid.


( 0 Hodnotenie )

Počet