Wecan Bavlna Čierna Maska na ústa, tvár, Masky Proti PM2.5 prachu Úst Kryt s 6pcs Filter Uhlíkom kórejský Textílie Masku na Tvár

€4.62


Funkcia :

1. Vyrobené z vysoko kvalitnej bavlny materiálov

2.Ideálny pre každodenné nosenie na ochranu od prachu, popola a tak ďalej. 3. Dobrá voľba pre outdoorové aktivity ako je cyklistika, camping, turistiku. Vezmite Prosím Na Vedomie: 1. Ak vzduch nie je prúdenia, zlé dýchanie, alebo spánku, prohibite ju používať. 2. Zakázané podľa veku štyri deti používať. 3.Plug-in filter nemôže byť vyčistené ,odporúčame raz za týždeň ju nahradiť. TIPY: 1. Pridať vode s jemným čistiacim prostriedkom, dal masky, jemne vmasírujte ju rukami, vyčistiť a vysušiť v tieni. 2. Nedávajte ho do práčku a umývačku s inými oblečenie. 3.Prosím, nenechajte dlho máčať v premývacie kvapaliny alebo vody,a nepoužívať bielidlá. Jeden filter tkaninu možno použiť pre asi týždeň za normálnych prostredie a filter handričkou nemôže byť vyčistené.

Prosím, láskavo poznamenať,,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Štítky: likvidujte maska, priatelia tapabocas, čistiť tvár, masku na tvár surgic, Textílie, kórejský tričko, elektrické filtračné masky, vzduchu uhlíkovým filtrom, , tváre kórejský maska, chrániť vírus.


( 2 Hodnotenie )

Počet