Šperky Úložný Box Organizátor Náhrdelník Krúžok Náušnice Prachotesný Mini Šperky Ploche Organizácie Ploche Drobnosti Make-Up Skladovanie

€33.25


Tovar skladom, rýchle dodanie, podpora Dropshipping

Názov produktu: Deer Socha Úložný Box

Materiál: Živica

Veľkosť: dĺžka 22,5 cm, šírka: 10.5 cm, výška 36 cm

Farba: zlatá, modrá, čierna

Funkcia: domáce dekorácie, darček

Možné varianty: obývacia izba, spálňa, pracovňa

Vzhľad: Jeleň

Dekorácie typ: desktop dekorácie

Balenie zoznam: 1 x jeleň

Balenie: kartón + bublina taška + pena plnenie (veľmi bezpečné balenie)

Zákaznícka podpora: ①24 hodín, rýchle doručenie; ②24 hodín on-line služby; ③No dôvodu vrátiť alebo vymeniť do 15 dní

O predajni

1. Balík používa bublina stĺpec, ktorý je veľmi silné a výrazné.

2. Tam sú vysokej kvality, logistiky partnermi s cieľom zabezpečiť balíky sú na čas (niektoré balíky spolupracovať s úradný logistika)

3.Ak dostanete poškodenie položky, prosím nemajú negatívny komentár, môžete sa obrátiť na online zákaznícky servis, poskytovanie fotografie, overte ho reshipment pre vás

4. Ak zistíte, že niečo chýba, môžete sa obrátiť na online zákaznícky servis. Po kontrole hmotnosti, v prípade, že niečo chýba, môžete stráviť ho opäť zadarmo.

5. Ak logistika má nie sú aktualizované nové informácie na dlhú dobu, môžete sa priamo obrátiť na online služby zákazníkom vyriešiť za vás. Netvrdí, spory priamo. Ďakujeme za pochopenie.

6. Vonkajšia vrstva používa čierne vaky na balenie alebo žltá lepiaca páska na súkromie v zmysle balenie, ja a môj malý priatelia sú veľmi opatrní!

Štítky: krajina krúžok box, prípad cd, box make-up organizátor, box skrutky organizátor, vrece zemiakov, plavidlá tote, arcyrlic make-up skladovanie, vŕtačka box organizátor, plastový box, krúžkových box.


( 0 Hodnotenie )

Počet