Vôňa Dôkaz Taška So Zámkom, bez Zápachu Skrýša Skladovanie Prípade Fajčenie Príslušenstvo Nastaviť Kontajner Anti-zápach Medicíny Taška Pre Domáce Cestovné

€15.53


Funkcia produktu

[Bez Zápachu, Vždy Diskrétne]

Hrajú rozšírené Uhlíkové Lišty, ktorá bude Udržiavať váš skrýša položky čerstvé, chutné a bezpečné. Žiadny zápach bude prestávka od tohto zápach dôkaz taška. Lemované s 8 aktivovaný vrstvy uhlíkových vlákien a vode-odolný nylon textílie na zámku v pachy a skryť nežiaduce pachy.

[Praktické Veľkosť Pre Všetky Vaše Potreby]

Tento veľký bez zápachu zápach dôkaz taška opatrenia 20*10*7.2 cm. Ideálne pre Lekárske a Rekreačné Essentials, Bylinky, Koncentráty, Rúry, Brúsky, Zapaľovače, Tabak, Nástroje a iné predmety, ako napríklad fajčenie príslušenstvo, silný zápach potravín atď., Zhromaždiť všetky vaše obľúbené, na jednom mieste pobytu organizované.

[Postavený V Deliče & Zero Zádrhel Zips]

Veľké vnútorné kapacity prichádza s 2 silné vymeniteľné Suchý zips priehradky, hrubé, odolné a proti roztrhnutiu. Postavený s vynikajúcou posilnené vyhotovením, heavy-duty zipsy a klasické outlook bude vhodné pre váš každodenný život. To je tiež mierne odolný voči vode.

[Účinná Kombinácia Lock]

Jednoduché nastavenie a veľmi silná kombinácia zámok bude držať preč všetky nežiaduce pozornosť od vôňa dôkaz taška! Ideálny stráže pre krátke výlety, brány, cestovanie a domov skladovanie.

Špecifikácia výrobku

Rozmer výrobku:200 mm*100 mm*72 mm

hmotnosť výrobku:200g

Packinglist

1*Pach Dôkaz Taška

Štítky: proti výbuchu prípade, dôkaz vôňa, acer dôkaz prípade, prírodná vanilka, prípade gadget, taška vôňa dôkaz, vôňa dôkaz taška pack, silikónové box gadget, vlastné vôňa dôkaz taška, liek kabinetu skladovanie.


( 0 Hodnotenie )

Počet