Pre Kawasaki Z900 2017 2018 Klapky Riadenia StabilizerLinear Obrátil Bezpečnosť Kontrola Motocykla Príslušenstvo s Držiakom Z 900

€14.51


59210

62780

23234

23232 Univerzálny Pre Kawasaki Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: Vysoko Kvalitné CNC Hliníkové Obutie:Pre Kawasaki Z900 2017 2018 Package Zahrnuté:

1 kus Riadenia Stabilizátor Klapky a okno (Konzolu súpravy sú súčasťou)

Kompletná tlmenie systém používa rýchlosti citlivé technológie;

Pomáha udržiavať kontrolu a zníženie únavy;

CNC Obrábané vysoko kvalitného hliníka;

Ultra precízny stroj rez pre super ľahké konštrukcie, vysoká presnosť a kvalitu;

Vyrobené z odolného hliníka pre extrémne sily;

Jednoduchá Inštalácia bez akejkoľvek úprave je potrebný;

Anti-oxidačné a dlhotrvajúci. Tlmiče sú plne nastaviteľný a môže byť upravená v 22 pozície, takže tam bude miesto pre každého cyklistu. Twin-tube objímka zaisťuje, že uzatváracou silou rúry objímka nie je prekážkou na piest. Dusík tlakové tepelnou rozťažnosťou nádrž zabraňuje tvoreniu vzduchové bubliny. Žiadny prach sa budú môcť dostať v s triple funkciu tesnenia, ktoré zaisťuje, že prach nemôže vstúpiť a olej nemôže ukončiť. Riadenie klapky znižuje tento druh rizika na minimum. Nádrž slappers a vibrácie sú zachytený klapky. Výsledkom je, že máte bicykel, na ktorý sa vedie spôsobom, ako ste zvyknutí a reaguje na spôsob, ako by ste dúfam, že v neočakávaných situáciách. Montážne súpravy prešlo nespočetné množstvo testov prostredníctvom akéhokoľvek na koni podmienky. Po inštalácii, otočte hlavu veľmi priamo a veľmi ľavej ak chcete skontrolovať, či je k dispozícii dostatok miesta pre aktivity riadenie klapky, alebo nie.

Skontrolujte, či riadenie klapky a jeho auta dostať na motorke alebo olejovej nádrže. Ak to robia alebo izba je nedostatočný, presuňte riadenie klapky horizontálne a primerané miesto. Poznámka 1: tabuľka Kompatibility sú len všeobecné, niektoré modely majú rôzne meno v rôznych krajinách, tak sa určite pozrite na bicykli model a rok pred objednaním, je, že váš bicykel je pomocou originálnych dielov(nie je spätne vybaviť).

Poznámka 2: farba prezentované obrázky sa môžu líšiť od rozličné konfiguračné monitorovacieho systému. Farebné odchýlky sa môžu vyskytnúť.

Štítky: clk500, kawasaki vn900, kawasaki z750, vietor honda vfr 800 vtec, z800 z900 výfuku, z800, cnc riadenie, z900, kawasaki z900, zberateľ yamaha tracer 900 gt.


( 1 Hodnotenie )

Počet