Umelé Latex ruže Kvety na Svadbu Skutočný Dotyk Kvetu ruže Domáce dekorácie, Svadobné Party dodávky

€11.95


svadobné, umelé dekorácie kvet ruže skutočný dotyk kvety na svadbu latex kvet vysoko kvalitný 2 hlavy ruže Umelé Latex ruže Kvety na Svadbu Skutočný Dotyk Kvetu ruže Domáce dekorácie, Svadobné Party dodávky

Popis Produktu

Stav: Úplne Nové

materiál : Látkové a hodvábne kvety, PU lepidlo, Mozaiky rod gumy, plastov kvety

Farba: červená ,ružová,biela,svetlo ružová,modrá, môže byť mix farieb

(prosím, povedzte mi, farbu, ktorý si chcete objednať ,inak budeme doprava náhodným )

Meranie(približne):

Celková dĺžka: 33 cm

kytice priemer: kvet:5.5 cm

malý:1 cm

Package vrátane:

11 * 33 cm ruže kvet

Aplikácie scéna: pracovňa,voľný čas, spálňa, obývacia izba, konferenčný stolík, parapety,Balkón a tak ďalej.

Aplikácia dovolenku:Svadby, Party,Monther Deň,Vianoce,Valentín, Deň Vďakyvzdania,Nový Rok ,darček k narodeninám, a Tak ďalej.

Upozornenie: Všetky naše Produkt je custom handmade tak nemôžeme robiť každý v rovnakej veľkosti. Takže naše merania len pre referenčné účely. Nemôžeme akceptovať návrat na veľkosť problému.

ostatné popis:Pretože každá vetva je príliš dlhý, budeme ohýbať ich balík.Keď dostanete výrobok, narovnané to! To nebude mať vplyv na vzhľad!

Možno kvietok, drop off pre dodanie, stačí pripojiť na pobočkách. Potom to bude OK! Prosím, prečítajte si pozorne a myslím, že o tomto pred nakupovanie.

Štítky: veľké latex kvet, skutočný dotyk ruže zelená, led rose, mini pivónia, skutočný dotyk vianočné kvety, skutočný dotyk ružovej ruže, čerstvé latex ruže, latex vlhkosti kvet, kvet led, skutočný dotyk strieborné kvety.


( 0 Hodnotenie )

Počet