3D Opakovane Úst Maska Umývateľný Muž Ochranné PM2.5 Filtra Ženy Maska Proti Prachu Masku na Tvár Vetru Úst-utlmiť Proti Chrípke Maska

€7.36


Prosím, láskavo poznamenať,,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

VÝROBA TDETAILS A VÝUČBA

Láskavo Pripomenúť :Prosím, Dajte Filtračný Papier do Masky, Než Budete Nosiť Ju

Veľkosť

Model Show

Filter Detials

Filtračný Papier S Meltablown Tkaniny Sú Bezpečné A Proti Prachu

Zobraziť Produkty

FQA

O farbách

Farba výrobkov sa môže líšiť.musíme si uvedomiť, že je to profesionálne fotografovanie(blesk kamera,osvetlenie,nastavenie monitora).Ďakujeme za pochopenie.

O veľkosť

Byť istí, že pred nákupom si prosím prečítajte naše veľkosť tabuľky a ako určiť veľkosť. Byť istí, poraďte sa s nami o veľkosti Ak Si zvoľte veľkosť a to nevyhovuje. Nie sme zodpovední chybou v produktoch je 2 ~ 3 cm.

O Platbu

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O Zásielke

Máme sa obvykle odosielame do troch pracovných dní po obdržaní vašej platby. Zvyčajne sme loď Čína Príspevok . Ak chcete, aby ostatné vyjadriť ako: TNT, FEDEX, DHL, EMS atď, prosím, kontaktujte nás pred biding. B. Prosím, zanechajte nám správu informovať nám veľkostí a farieb, ktoré chcete, my vám pošleme tovar tým, že vaše údaje, alebo pošleme náhodným. C. Prosím poslať kompletnú správnu adresu a telefónne číslo a budeme ochotní vypočítať prepravné náklady pre vás. Zmiešané farby a modely sú obe privítali v našom obchode. Budeme robiť kombinovanej dopravy pre vás. D. nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr. Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Návrat & Vrátenie Peňazí

A. kupujúci by mal priniesť dôkazy o probléme v položkách. B. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky. Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie náklady na dopravu. C. kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní od doručenia, ak budú chcieť vymeniť chybný alebo nesprávne odoslané položky.

O Spätnú Väzbu

Vaša spokojnosť je náš cieľ! Dáva negatívne alebo neutrálne spätná väzba je veľmi vážny postoj a sme si istí, že môžeme vyriešiť váš problém pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Úprimne dúfame, že sa vám páčia naše položky a vychutnajte si našu službu. Tešíme sa vašu POZITÍVNU spätnú VÄZBU. B. Prosím, Postupujte podľa našej predajni. Môžete nájsť aktualizácie na naše najnovšie príchodu, kupóny a ďalšie v Obchode Klubu.

Štítky: pm2.5 filtra maska, likvidujte maska, Float Zvyšok, priatelia tapabocas, 3d muž maska, PM2.5 MASKY, chemex kávovar, muž sveter, kazetové pásky t tričko, maska maska proti prachu umývateľný.


( 5 Hodnotenie )

Počet