Vaginálne guľôčky, Erotické, sexuálne hračky pre Ženy Vaginálne sprísnenie Vykonávať Kegel Gule 10 Rýchlosť Vibračné vajíčka Silikónové Ben wa loptu G Mieste

€3.07


Vaginálne guľôčky, Erotické, sexuálne hračky pre Ženy Vaginálne sprísnenie Vykonávať Kegel Gule 10 Rýchlosť Vibračné vajíčka Silikónové Ben wa loptu G Mieste

Description >1. Typ položky: Kegel Guličky Ben wa loptu >2. Veľkosť: 44 g Veľkosť: L119mm*D36mm 102 g Veľkosť: L148mm*D28m >3. Farba: Rose, Fialová > > 4. Funkcia: Ženská Masturbácia, Sexuálne Hračky >5. Funkcia: Stimulácia Klitorisu, G mieste Vaginálne Tesný Cvičení >6. Kegel loptu práce princíp:

Pohyb proces,loptu hit vaginálnej steny,v dôsledku pôsobenia gravitácie,Panvového dna svalovej kontrakcie, prirodzene,loptu spadnúť,dosiahnuť koro účinok.

Pružné a mäkké, vám nevídaný pôžitok. Vyrobené z lekárskej-silikónu a non-jedovaté dildo, s outodor, bezproblémové a bezpečné používanie.

Diskrétne balenie, obal a vyhl ' adajte nie zobraziť aboout sex slová.

Čistenie:Po použití,to by sa malo čistiť čoskoro ,teplou vodou a mydlom môžu byť použité na čistenie.

O Výrobok, Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von. Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov. Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.) O Obal, V záujme ochrany vašich osobných údajov zaručujeme, pošlite svoje produkty v bezpečnom stave. Produkt bude zabalený čierna taška/žltá bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas transpotation. O Poštovného: 1. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 2.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin. 3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia,prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Čo robiť, ak výrobok má problém, použite Prosím produktu podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že komunikácia je oveľa lepšie ako spor. O spätnú Väzbu Sme zreteľom zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Štítky: hračka žena, 100w led smd, sex hračky, fotoaparát odkladu, vibrat, vibratior, vaginálne vibro vajcia, air sexe hračku, muži v ženských bielizeň, piestové mačička.


( 2 Hodnotenie )

Počet