Kn95 Maska 5 Vrstiev Anti-fog Prachotesný Ochranné pleťové Masky FFP2 Respirátor ffp3 Priedušná kn95 Masky Prachu FFP3 Mascarillas

€1.38


Prosím, láskavo poznamenať,,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Na Sklade.

Rýchle Dodanie. Podpora Dropshipping/Whosesale. Všeobecne parcela, bude trvať 15 až 30 dní na dosah . Starajte sa o seba a dúfam, že bude koniec, akonáhle je to možné. Veľa šťastia všetkým a dúfam, že je všetko v poriadku .

Popis:

1.Jednorazové KN95 masky, Priedušná,proti prachu,hygienické a pohodlné na používanie.

2.Vnútorná vrstva aktívneho uhlia možné filtrovať škodlivé plyny alebo pachov.95% filtrácia, 360-stupňové trojrozmerné priestor na dýchanie,poskytovať proti prachu ochrana pre vás.

3.Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, trezor, mäkké a pohodlné,znížiť podráždenie pokožky.

4.Vysoko elastická gumička, absorbovať pot a netesné

5.S skryté plastové nos, anti fog, postavený v chrupavky most, môže byť upravené, aby sa zabránilo dutín a znížiť vdýchnutie škodlivých látok.

6.Skladacie tenké časti, ľahký a ľahko použiteľný

Špecifikácie:

Pokyny:

Kryt nosa a úst, a zavesiť ucho popruhy na oboch stranách maska na ucho;Opraviť most nosa do nose, aby sa zabránilo znečistený vzduch pred vstupom;Vytiahnuť maska na dolnej čeľuste vytvoriť trojrozmerný priestor na dýchanie.

Najlepšie oblečenie čas je 8 hodín

Poznámka:

Non-umývateľný

Trieda ochrany: KN95

Pohlavie: Unisex

Package Zahrnuté:

Podľa množstva objednávky:

1* KN95 Maska W/Výdychový Ventil

5* KN95 Maska W/Výdychový Ventil

10 * KN95 Maska W/Výdychový Ventil

50 * KN95 Maska W/Výdychový Ventil

100 * KN95 Maska W/Výdychový Ventil

Poznámky:

Non-umývateľný

Štítky: n95 ffp2, likvidujte maska, ffp2 maska, ffp2 es maska, ffp2 maska powecom, ffp2 ffp3, ffp3 maska, ffp3, ffp2, KN95.


( 2 Hodnotenie )

Počet