7.1 Surround Sound Gaming Headset S Mikrofónom LED Farebné Hra Slúchadlá Stereo Bass pre Xbox Jeden PS4 Počítač PUBG Hráč

€12.33


Iba jeden USB mať 7.1 priestorový zvuk, 3.5 jack nie je 7.1 priestorový zvuk Vlastnosti: (1).Vyrobené z kvalifikovaných materiál s vynikajúcou prevedenie, odolné na použitie. (2).Priateľské k pokožke, chrániče uší, priedušná a pohodlné na nosenie na dlhú dobu. (3).Vstavaný vysoko citlivý mikrofón na zníženie hluku. RGB osvetlenie, cool zvýrazniť atmosféru hry a ponúka úžasný vizuálny zážitok. (4).3.5 MM Konektor a USB jeden konektor k dispozícii pre výber. (5).7.1 kanál prináša basy stereo kvalite zvuku. (6)Vysoká tvarová lúč dekompresný dizajn poskytuje kompaktný sebe pocit. (7).Profesionálny dizajn pre počítač PC, notebook hráčov. (8).Ergonomický dizajn, high-end PU bielkovín kožené chrániče sluchu,pohodlné a odolné nosiť, nezávislé dutiny štruktúra, high-fidelity stereo zvuk, zvukový transparentné, kapacitný electret mikrofón, jasný a transparentný prenos hlasu. Package zahrnuté: 1 x V2000 Herné Headset (Bez krabice) Poznámka : Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie povolené chyba je 1-3 cm. Profesionálny Hra Standart vám dokonalý herný zážitok USB+3,5 mm rozhranie Kompatibilné s mnohých rôznych zariadení, Kovové Hadice Mikrofón Kovové hadice,vysoká citlivosť vyzdvihnutie,voľne nastaviteľný uhol,chcete vynulovať počítadlá.

1,Sme čistého srdca predávajúci a naším cieľom je 5 HVIEZD. Dúfame, že sme pripravení poskytnúť vám tie najlepšie produkty a najlepšie služby,A usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! 2,Keď dostanete výrobok, ak ste spokojní s týmto produktom,Prosím, láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť robiť lepšie. 3,Ak máte nejaký problém s položku,Prosím kontaktujte nás vopred pred odchodom žiadne negatívne/neutrálne spätnú väzbu.vždy môžeme snažiť Poskytnúť dobré riešenie.aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. 4,Dobré communcation je pre nás dôležité. Sme istí, že môže byť úspešná transakcia pre vás. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: hráč hlavový most, roztomilý headset mikrofón, hra ps4, plné pc gamer, BlitzWolf, pubg earphon, 7.1 razer, titán jazyk, earphon, veľké messenger.


( 2 Hodnotenie )

Počet