Skutočné Madagaskar Ružová Drahokam Prírodné Rose Quartz Náramok Náramky Pre Ženy, Ženy s Vnútorným Priemerom 58mm

€40.85


Madagaskar Prírodné Ružové Ruže Kremeň Náramok Náramky Pre Ženy, Vnútorný Priemer 58mm

Detail Obrázkov :

Poznámky: Naše Obrazy sú rozšírené, ak chcete zobraziť položky detaily. Prosím, pozrite si naše položku detaily popis skutočnej veľkosti.A Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom k kalibrácie farieb jednotlivých monitor. Navyše,Všetci naši klienti pls láskavo nechajte vašu e-mailovú adresu v objednávke,aby sme vás mohli kontaktovať pohodlne.Ruskí Klienti,pls láskavo nechajte príjemcu, úplný názov ,toto je pre nás veľmi dôležité, aby loď vašej objednávky.Ďakujem vopred.

Platobné Podmienky:

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa platieb,pls láskavo kontaktujte nás slobodne.Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém do 24 hodín.Toto je odkaz o tom, ako zaplatiť objednávku,pls láskavo zobraziť that:http://help.www.tantra-egypt.sk/pay_order.html

Doprava Politiky:

Prosím overte svoju adresu počas checkout. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy. Medzinárodné Objednávky: kupujúci je zodpovedný za všetky príslušné dovozné clá a miestnych daní. Prosím, overte u colné skôr, než uskutočníte nákup.Môžeme prijať tieto spôsoby dopravy:Čína príspevok air mail(všetky krajiny),Epacket(väčšina krajín) a EMS (väčšina krajín), Ak chcete nám poslať vašu objednávku iné prepravné spôsobom,môžete sa obrátiť priamo na nás,budeme sa snažiť splniť vaše požiadavky.

Návrat Politiky: Všetky naše ponuky sú podložené o 100% satisfastion zaručiť.Ak je položka príde poškodená alebo ak nie ste 100% spokojní s položku, máme 7-dňový vrátenie tovaru. Sme schopní zabezpečiť výmenu alebo vrátenie dane po prijatí položky v pôvodnej krabici. Kupujúci bude zodpovedný za vrátenie lodné náklady.

Zaviazali sme sa k 100% spokojnosť a bude fungovať ak chcete vyriešiť všetky problémy, ktoré máte ohľadom našich položky. Prosím, nenechávajte Negatívne Ohlasy, kým vám kontaktovať nás tak všetkých záležitostiach, ktoré môžu byť vyriešené. Spätná väzba:

Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí platby,na podporu zdravého ali spoločenstva,dúfame, že sa vám bude robiť to isté pre nás.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa položky pošleme na vás,mohli by ste pls láskavo dajte nám príležitosť vyriešiť skôr, než opustí nás negatívna spätná väzba?Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité ,úprimne dúfam, že sa vám môže porozumieť.Ďakujeme vám za spoluprácu.

Štítky: rose quartz korytnačka, modrá celestite, rose quartz bangles, ružový kremeň náramok, Madagaskar Rose Quartz, Madagaskar, fosílne madagaskar, rose quartz candel, ametyst dekor, rose quartz náramok náramok.


( 0 Hodnotenie )

Počet