HSABAT 3650mAh Batérie pre Ulefone U007 pre U007 Pro Batterie Bateria Batterij Akumulátor AKKU

€7.46


Popis Výrobku:

Kapacita: 3650mAh

Použitie pre Ulefone U007 pre U007 Pro

Doprava

1 .My vám tovar poslať do 2 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

2 . Prosím, uistite sa, že ste vyplnili všetky detaily, ako sú kontaktné osoby, plne meno, právo, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

3 . Sledovanie informácie budú zobrazené 3-10 dní po predávajúci odosielanie položiek, môžete sledovať zásielky na tejto stránke: www.17track.net/en sme odoslať všetky tovar s online sledovanie číslo.

4 . Niekedy kvôli počasiu alebo vyššej moci faktory doprava je pomalá, dodacia lehota sa predĺži

Vrátenie a Záruka

1 . Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín po obdržaní vašej objednávky.

2 . Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a kupujúci by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3 . Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4 . Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho post registra pošty po návrate.

5 . Ak sa kupujúci dostane poškodený položky, prosím, povedzte nám, do 48 hodín na spoľahlivé dôkazy, ako sú fotografie, videá, budeme riešiť čo najskôr.

Spätná väzba

1 . Čoskoro potvrdenie bude veľmi ocenil.

2 . Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Je len vás, 1 minúta, to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3 . Prosím, kontaktujte nás pred spory alebo odchode žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť všetky problémy. Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: batéria motorola, batéria lg, 5 batérie, batéria oneplus, batéria iphone6, 6 batérie, batéria hdp vyhrať 2, batéria umidigi, Batérie, batéria hsabat.


( 1 Hodnotenie )

Počet