Hliníkové Motocykel Dirtbike CNC Handguards PRE HONDA xr150 xr250 xr400 xr600 xr650r Kawasaki brute force moto príslušenstvo

€12.16


Funkcie:

100% Zbrusu Nový, Nikdy Namontovaný

Účinne Chráni Ruky Pri Jazde

Znížiť Vaše Ruky Alebo Prsty Únava

Chráni Vaše Ruky Pred Štetcom, Kamene, Blato A Zima, vietor

S Dostatkom Priestoru Pre Brzdové Káble Pre Ovládanie A Iné Zariadenia

Jednoduchá Inštalácia

Predáva sa s Univerzálny montážny systém, môžete pripojiť tento list stráže na všetky motocykle s 7/8" 1 1/8" kormidlo.

Tento stráže môže precent poškodenie počas jazdy keď je svetlo.

Dostanete produkt presne rovnaké, ako obrázky.

Špecifikácia:

Farba:Ako na obrázku (Máme Oranžová,Červená,Modrá,Zelená,Biela,Čierna farba, Ak potrebujete zmeniť farbu,prosím, kontaktujte nás)

Materiál:PP Plastu

Obutie:

Univerzálne Montážne Súpravy, Aby Sa Zmestili Všetky Nečistoty, Motocykle, Enduro

Nosenie All Riadidlá Rozsah 7/8" 22 mm a 1 1/8" 28mm.

Balenie Obsahuje:

Sada Strane Stráže A Montáž Súpravy

Návod na Inštaláciu NIE je Zahrnuté

O Platby: podporujeme platbu prostredníctvom Kreditnej Karty / Paypal / Escrew / Alipay / Western Union alebo Bankovým Prevodom ect . Ak máte akýkoľvek problém s platbou prosím, neváhajte nás kontaktovať .

O poslaní: Zvyčajne budeme posielať výrobkov, a to do 1-4 pracovných dní po prijatí platby . a podporujeme prepravu voľne cez ekonomické poštovné spôsobom ako: Ali Štandardná doprava a Čína príspevok série. (to zvyčajne trvá 10-39 dní, do väčšiny krajín ,ale môžu byť 5-13 dní viac krajín ako Brazília / Mexiko/Kanada a iné vzdialenej oblasti .vezmite prosím na vedomie ). a tiež rýchlu prepravu do Epacket .EMS .DHL. UPS .Fedex Express,Ali-premium ect ).

O Návrat& Vrátenie peňazí :potom, ako ste sa dostali parcela, ak zistí, že tam bol škodu alebo iný problém (alebo nikdy prijaté zásielky na dlhú dobu ), Prosím neváhajte a kontaktujte nás pred otvorením spor, alebo robiť akékoľvek zlé komentár ,odpovieme vám do 24 hodín ,bude vám odoslať alebo vrátenie peňazí alebo čiastočne vrátenie podľa situácie .

Dobrú spätnú Väzbu: Ak budete spokojní s našimi výrobkami a služby ,prosím, stačí sa chvíľu nám dobrý komentár k d 5 hviezdičiek .Že je pre nás veľmi dôležité a bude najlepším povzbudením pre nás, aby sa vám lepšie služby .Ďakujeme !

Štítky: ts125, honda moto sily, bicykel vidlica, handguard motocykel, xr400, univerzálny moto príslušenstvo, benelli, led honda xr650r, fde handguards, honda xr650r príslušenstvo.


( 0 Hodnotenie )

Počet