Jeseň Baby Dievčatá Kabát Módne Cardigan Leopard Roztomilý Pletené Oblečenie Pre Deti Detský Bavlnená Bunda Pletenie Sveter Oblečenie Pre Dievča

€7.93


24M veľkosť : kabát, dĺžka 35 cm,rukáv 28 cm je vhodný na 80 cm, výška 3T veľkosť : kabát dĺžka je 38 cm,rukáv 30 cm,je vhodný pre 90 cm výška 4t-taktné veľkosť : kabát dĺžka je 40 cm,rukáv 31 cm, je vhodný pre 100 cm výška 5T veľkosť : kabát, dĺžka 43 cm,rukáv 33 cm, je vhodný pre 110 cm výška 6T veľkosť : kabát dĺžka je 46 cm,rukáv 35 cm, je vhodný pre 120 cm výška 7T veľkosť : kabát dĺžka je 49 cm,rukáv 37 cm, je vhodný pre 130 cm výška 8T veľkosť : kabát dĺžka je 52 cm,rukáv 39 cm, je vhodný pre 135 cm výška, ak dieťa je tuk,prosím, vybrať si väčšiu veľkosť. Ručné meranie, môže byť 1-3 cm chyba. zásielky

1, Normálne, budeme doprava zadarmo tovar vám čína príspevok air mail, prosím, kontaktujte nás prvý, ak chcete, aby sa loď, DHL, UPS, EMS, Fedex alebo iných prepravných spoločností.

2, z Dôvodu sme sa vysporiadať s množstvom objednávok každý deň, zvyčajne zabezpečíme prepravy do 1-5 dní, prosím, trpezlivo čakať a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti sa vám.

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .Pozitívne (5 hviezdičiek) je veľmi dôležité pre nás , prosím, že dvakrát pred zanechajte nám spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne (1-3 hviezdičkami), pripomienky alebo vykonať podrobné hodnotenie. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.

Štítky: dievčatá európskej kabát, kabát dievča zime, morská panna, vtom detské bundy, dieťa jean, beby dievča kabát, kabát dievča, sako rameno, carhartt wip, bunda kawaii.


( 2 Hodnotenie )

Počet