Huawei Honor Mediapad V6 10.4 palce 2K obrazovky počítača Tablet PC Kirin 985 Octa-Core Dual Model WiFi 6+ wifi / 5G LTE verzia

€454.03


Huawei Honor Mediapad V6 10.4 palce 2K obrazovky počítača Tablet PC Kirin 985 Octa-Core Dual Model WiFi 6+ wifi / 5G LTE verzia

O Softvér:

Zašleme vám HUAWEI tablet s Oficiálne ROM ( tak,môžu byť niektoré Čínske aplikácie na tablet, bude však neovplyvňuje vaše použitie.)

Podpora multi-jazyk a OTA Update.

no google play store, no google služby.

--Konektor Nabíjačky je Stále NÁS Nabíjačku, Ale budeme poslať EÚ adaptér ako darček

Huawei už má svoje vlastné aplikácie "AppGallery". Prostredníctvom AppGallery , "môžete nájsť Aplikáciu Seeker" alebo "App vyhľadávanie". Môžete nájsť a stiahnuť požadovanú APLIKÁCIU prostredníctvom nich. (Takmer väčšina z Aplikácie nájdete v nej okrem Google Play)

len pre LTE verzia: sim karta: Nano SIM ( len pre Telefónny Hovor LTE verzia)

Siete : Iba pre Telefónny Hovor LTE Verzia , WIFI verzia nie podpora 4G/5G siete 5G NR:n1/3/28/38/41/78/79; 4G LTE FDD:B1/2/3/4/5/7/8/18/19/26/28; 4G TD-LTE:B34/38/39/40/41; 3G WCDMA:B1/2/4/5/6/8/19 ; 2G GSM:B2/3/5/8 HUAWEI HONOR Mediapad V6 Uvoľniť Sily Prieskum 2K FullView Zobrazenie | Silný Výkon | Dokonalý Priestorový Zvuk ----( ČESŤ Magic-Ceruzka a Klávesnice Prípade Nie je v cene ,tiež môžete kliknutím na fotografiu sa dostať klávesnice alebo Magic-Ceruzka)

Viac Obrazovky pre Tvorivosť V 10.4-palcový FullView Displej 7.9 mm úzky rámčeky, a širokouhlej obrazovke ČESŤ Mediapad V6 nech si odkryť všetky vaše rozmarný myšlienok a nových nápadov. Express a preskúmať voľne s živé farby a úžasné grafiky a vychutnajte si nekonečnú tvorivú cestu so CŤOU Mediapad V6

Šikovný a Silný v Srdci HUAWEI Kirin 985 prijme 7nm procesor a HUAWEI je vyvinutých architektúry NPU, prezentácia rozšírené energetickej efektívnosti a výpočet kapacity s vylepšenou AI výkon, ktorý inteligentne prideľuje výpočtového výkonu. To je tiež podporovaný GPU Turbo Technológie, prináša ohromujúci výkon aj s vysokými nárokmi na zaťaženie a je pripravený na zadnej si až počas štúdia, práce alebo hry.

Podpora SA/NSA 5G Duad band

----( ČESŤ Magic-Ceruzka a Klávesnice Prípade Nie je Súčasťou balenia )

---- a môžete kliknite na fotografiu,aby sa klávesnica

Wi-Fi 6 Plniť ďalšie generácie, Wi-Fi technológie. Až 2.4 gb / S Rýchlosť prenosu dát než predchádzajúce generácie, môžete streamovať hry a sledovať ukazuje bez závesu.

Huawei Zdieľať Multi-obrazovky Spoluprácu Po prvom pripojení, váš prístroj sa bude krok do ČESŤ Mediapad V6, a tieto dve zariadenia sa zlúčia do JEDNÉHO "" super prístroj. Obrazovka telefónu je premietaný na tablete, ktorý vám umožňuje pracovať na väčšej obrazovke s väčšiu slobodu. Teraz môžete uskutočniť hovor, odoslať správu a skontrolujte, fotografie z telefónu na obrazovke tabletu. Môžete tiež presúvať súbory medzi zariadeniami, a upraviť ich pri chatovaní s kamarátmi na vašom telefóne pomocou rovnakej klávesnicu. Tento kríž-zariadenia spolupráci robí život a práca ľahšia.

Ceruzky pre Každú Inšpiráciu Kresliť, písať, alebo doodle náhodne, ČESŤ Magic-Ceruzka ponúka hladké skúsenosti ako ceruzkou na papier. S ultra-nízkou latenciou, prírodné strane pocit a elegantný štýl, ČESŤ Magic-Ceruzka ide bok po boku s vašej kreativity. Vyrobené vybraných kompozitných materiálov, to nie je len zachytáva vaše písanie ťahy s presnosťou, ale tiež zaisťuje trvalé spoľahlivé zážitky pre vaše každodenné použitie.

----( ČESŤ Magic-Ceruzka Nie je v cene , tiež môžete kliknutím na fotografiu sa dostať Magic-Ceruzka )

Vynásobte si Zobraziť inovatívne Multi-Okno umožňuje efektívne multi-tasking pre vašu prácu, hrať a štúdia. Ťuknite na dock ak chcete zobraziť kontextovú ponuku a budete svedkami pohodlnejšie a pohlcujúci zážitok s split-screen. Tiež, s HUAWEI APLIKÁCIE Násobiteľ umožňuje spontánne prevádzky rovnaké APLIKÁCIE, si môžete vychutnať väčšie pohodlie a účinnosť. Nákupné možnosti môžu byť ukázala vedľa seba pre vás porovnať a po úprave môže byť viac intuitívne ako môžete vyberte položku fotografie zobrazené v paralelnom displej ----( ČESŤ Magic-Ceruzka a Klávesnice Prípade Nie je Súčasťou balenia )

Užite si každý deň Naplno, S 7250 mAh (typicky kapacity) veľká-kapacita batérie, jeden poplatok môže podporovať až do 13 hodín miestnych video flám sledovať .

Zvuk Zapôsobiť Zabalené s quad-reproduktor a quad-channel ozvučenie, ČESŤ Mediapad V6 prináša pôsobivý zvuk vám, akoby ste boli v kine alebo v koncertnej sále. S Histen 6.0 3D stereo, si môžete vychutnať pohlcujúce zvuk oblasti prúdi všade okolo vás. Zvuk, Harman Kardon, bohaté akustické detaily a silný zvuk vĺn bude určite rock váš svet

HUAWEI HONOR Mediapad V6

Značka, Model ČESŤ Mediapad V6 Displej veľkosť Obrazovky : 10.4 palcov typ Obrazovky : IPS Rozlíšenie : 2000 x 1200 Senzor Gravity Senzor, Kompas, Senzor Okolitého Svetla Hall senzor, Gyroskop, Kameru, Zadný Fotoaparát:8 MP,Pevná ohnisková vzdialenosť( f/2.2 ) Predná Kamera:13MP,automatické Zaostrovanie ( f/1.8 ) Pripojenie IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 GHz&5 ghz Bluetooth : 5.1 Batérie 7250 mAh (Typické Hodnoty) Typ rozhrania-C V POLI CTI Mediapad V6 X 1 Nabitie x 1 Typ-C, Kábel 1 x Príručka pre Rýchly Štart x 1 Vysunúť Nástroj x 1) Záručná Karta x 1 Typ-C 3,5 mm slúchadlá 1 X predlžovací kábel

Štítky: xiao tablet lt, Tablet, farba tablet samsung, matepad pro, android tablet, česť, tablet poznámka 10, huawei matepad pro, prípade huawei mediapad t5, tablety voyo 10 palec.


( 0 Hodnotenie )

Počet