Rockmore Plus Veľkosť Písmen Tlačenej Mikiny Ženy Plodín Top Dlhý Rukáv Voľné Kórea Harajuku Femme Pulóvre Jeseň Mikina

€8.93


Veľkosť

Poprsie

cm

Rameno

cm

Rukáv

cm

Dĺžka

cm

Jedna Veľkosť 110 51.5 54 43 1 Palec = 2.54 cm POZNÁMKA: 1.Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov. 2. Veľkosť môže mať 2-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať.

1, Veľkoobchod a drop shipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo fast express lodnej dopravy, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 2, Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17 track.net/en. 3, Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť . Vaše peniaze nebudú prechod na môj účet pred potvrdením doručenia. 4, Akejkoľvek nespokojnosti s výrobkom ? Keď dostanete balík, ak sa niečo s kvalitu, veľkosť, farbu a množstvo, prosím, kontaktujte nás, aby sme to riešili. Ak sa vám páčia naše výrobky , to je naša česť prijímať pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezdičky z vás.Dúfam, že si môžete vychutnať naše produkty.

Štítky: harajuku top, estetické korzet, harajuku tričko ženy, y2k, golier sveter ženy, Collarless, móda krátkych ženy, Harajuku tričko, les sveter, kórea žena.


( 1 Hodnotenie )

Počet