CNSUNNYLIGHT H7 H1 LED Canbus Dekodér Auta bez Chýb Canceller EMC Auto Svetlometov Hmlové Svietidlo DRL IC Pre Ford Mondeo Býk Explorer

€24.89


CNSUNNYLIGHT H7 H1 LED Canbus Dekodér Auta bez Chýb Canceller EMC Auto Svetlometov Hmlové Svietidlo DRL IC Pre Ford Mondeo Býk Explorer Hlavné Výhody: Series No.: Špecializované Dekodér LED žiarovky svetlometu hmlové svetlá DRLs riešenie CAN-BUS problémy pre BMW X5 X2 X1 atď.. Špeciálnych Počítačových Varovanie, Chyba EMC Odpor Canceler Dekodér pre BMW pre Benz pre VW a tak ďalej . Vodeodolné IP65. Materiál: PVC+Kov . Jednoduché intallation, plug and play. 1 rok záruka a životnosť podporu!

Obutie: porucha svetla dekódovanie linka je prispôsobené na nasledovné modely: Pre Volkswagen: plnom rozsahu. Pre BMW: X1, X2, X5, 3series, 5series. Starý Mercedes Benz: C-trieda, E-trieda. Pre Cadillac XT5, ATSL. Pre KIA: K3, K5, KX3,Sportage R, Nové SantaFe, Sorento. Pre Hyundai: Sonáta 8, Elantra, MISTRA, ix35. Pre DODGE: CESTA(JCUV), Ram. Pre Ford: Fiesta, Mondeo, Býk, Explorer, Everest. Pre Chevrolet: Nový Cruze, MALIBU. Pre Buick: Regal, Lakros. Pre Renault: Kadjar. Pre Peugeot: 308, 408, 508 . Iné modely, ktoré môžu byť prispôsobené, ale neboli overené. Hlavné Vlastnosti: k Dispozícii: Špecializované dekódovanie služby pre vysoko kvalitné super jasné LED reflektor DRL hmlové svetlo. Typ :H1, H7. Votage: DC 12V. Len pre plug and play. Integrované hliníkové telo dizajn, takže je ľahké pre odvod tepla. IP65 triedy vodotesný. Žiadne rušenie s FM rádiom Č OBC (palubný počítač) chybové hlásenia. Ochranné tepelnej ovládanie pre rýchle teplo uvoľňujúce. LED svetlo je polárnych citlivé, ak LED, nie je rozsvietenie, flip adaptér okolo. Bez zbytočného odkladu na svetlo. Super dlhá životnosť 10 000 hodín.

Balenie zahrnuté: 2 ks Dekodéry, ako je uvedené nižšie.

Inštalácia Varovanie: Ako bezpečnostné opatrenie, uistite sa, že auto má čas vychladnúť správne pred začatím inštalácie. Dať vozidlo do parku alebo uistite sa, že je bezpečne v výstroj. Uistite sa, zapaľovanie vypnuté a kľúče odstránené. Buďte opatrní, aby sa zabránilo popáleniu, najmä keď zapnúť alebo vypnúť osvetlenie vozidiel. Buďte opatrní, aby sa zabránilo drvenie alebo rezanie žiarovky. Tiež sa uistite, nedotýkajte sa žiarovky s prstami, ako to spôsobí blotting. Plne preskúmať pripojenie, kontaktné miesta, porty a vodiče ako chybné spojenia môže spôsobiť osvetlenie problémy. Uistite sa, že koniec žiarovka neprichádza do kontaktu s interiéru svetlo štít svetlometu pri úprave žiarovky.

Q&A

Keď si loď z mojej objednávky? Prosím zaplatiť za objednávku Prostriedkov na účet ( do cca 12 hodín), Potom sme loď všetky tovaru podľa objednávky naraz.

O vlastnej vôle a dane? Spotrebitelia majú povinnosť platiť daň a jasný ciel. Takže kupujúci by mal robiť to vedome.

Môžem veriť obrázok publikované? Všetky fotografie sú 100% pôvodnej prijať naše photogarphers. Farby môžu byť odlišné v dôsledku odchýlky medzi počítačové monitory nastavenie a nahý oči farebný rozdiel. Vrátenie a Vrátenie peňazí: Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba: Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti. Potom budeme zlepšovať naše služby okamžite. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich.

Ďakujeme vám za vašu objednávku a spolupráce s našimi úprimné!

Záruka: Po-predajný Servis: 1 ročná záruka

Záručné Podmienky:

1.Táto Záruka sa vzťahuje na vady, ktoré vyplývajú z chybných dielov, materiálu alebo výroby, ak tieto vady sú odhalené v priebehu obdobia 12 mesiacov od dátumu nákupu.

2.Záruka sa vzťahuje len na výrobky dodávané podľa platného on-line objednávky, ale nie ich inštalácie.

3.Výrobok sa považuje za chybný, ak nie je schopný vykonávať funkcie, popísané v uvedenom špecifikácia alebo vyššia priemerná nominálna poruchovosť.

4.Záruka sa nevzťahuje na bežné zníženie svetelný výstup a prechod svetla farebná teplota počas životnosti LED čipy.

5.Záruka sa nevzťahuje na poškodenie v dôsledku nedbalosti, nesprávnym používaním, alebo nevhodnou inštaláciou.

Štítky: drl led, led h6 canbus, h4 led, ford mondeo mk4 rádio kód, pre Ford Taurus, drl ford mondeo, h1, digitálny ic auta, led h1 2, cnsunnylight kit h7.


( 1 Hodnotenie )

Počet