Jazda na Hračka Odpor Auto Swing Auto s Horn Deti Twist Auto Univerzálne Kolieska Detská Kolobežka Baby Auto s Stlmiť Kolo

€33.07


Len krútiť, vrtieť a ísť s naše deti otočný auto! Tento twist auto udržuje vaše dieťa aktívne a rozvíja ich rovnováhu a koordináciu, zručnosť počas prehrávania. Tento deti jazda na aute je vyrobený zo silného PP, takže je stabilný. Ponúka jednoduché ovládanie s č ozubených kolies, batérií alebo pedále. Všetko, čo potrebujete, je hladký a rovný povrch. Navyše, tento deti auto má zabudovaný v horn pre väčšiu zábavu. Otočným auto je jednoduchá montáž. Farba: Modrá Materiál: PP, kov Celkové rozmery: 78.5 x 41 x 35 cm (L x W x H) Maximálna hmotnosť užívateľa: 50 kg S BB trúbky na zábavné pridané Jednoduché jazdiť a manévrovanie S 6 kolesá (2 bezpečnostné kolesá) Montáž vyžaduje: Áno 1.UPOZORNENIE: Nie je vhodný pre deti do 36 mesiacov.

Štítky: 50 cent tričko, 8 palcové pneumatiky, m365 xiao, oxid m365, výkon radenie, posteľ skrutka, brzdy olej skúter, predné koleso m365, bwsp tuning, dualtron stonky.


( 0 Hodnotenie )

Počet