Rolton T50 Prenosné Svete Pásme FM/MW/SW Stereo Rádio Reproduktor Hudobný Prehrávač Mp3, SD/TF Karty pre PC, iPod, Telefón

€11.09


Rolton T50 Prenosné Svete Pásme FM/MW/SW Stereo Rádio Reproduktor Hudobný Prehrávač Mp3, SD/TF Karty pre PC, iPod, Telefón, Popis * FM/AM /SW vysoká citlivosť rádio prijímač, dlhý anténa so silným rádio signál aj pre vzdialené miesto. A môžete priamo použiť číselné tlačidlá zadajte kanál, ktorý chcete . Zodpovedajúcej frekvencii, ako fotografia ukazuje. * Podporuje Prehrávanie MP3 a WAV Formát Hudby alebo iného mediálneho obsahu na Karty Micro SD(TF Karty). Môžete si vychutnať hudbu s clear stereo a použiť pre jazyk štúdia. Audio výstup funkcia vhodné pre Ipod, MP3, MP4 prehrávač,iphone a ďalšie Mobilné Telefóny. * Nabíjateľná a Vymeniteľná 1500mAh Li-ion Batéria až 8 hodín prehrávania, keď je plne nabitá. S Malými a skvelý dizajn, ľahko sa prenášajú, vynikajúce pre chodcov, peších, karavany, backpackers. * Jasné LED displej, Digitálne Hodiny, Funkcia S 12/24 Hodinový Formát,Vysoko Inteligentné On / Off Prepínač, Pasívny bass radiátor, zosilniť basy účinok, Núdzové Svietidlo Funkcia je veľmi užitočná pre vás na použitie. * Balík obsahuje: Rolton T50 Full-wave Kapela Rádio reproduktor x 1, Micro USB kábel x 1, 18650 Li-ion batérie (pre-umiestnené v reproduktor) x 1, návod na obsluhu 1 x (USB napájací adaptér NIE je SÚČASŤOU)

Funkcia & Parametre:

USB/TF Kariet: Áno

FM Rádio:Áno

Nahrávanie: Nie

Slučky prehrávanie: Áno

AUX: Áno

Vrátane Sieťovej Nabíjačky: Nie

Základné funkcie: Hudba/FM/Blesk/Audio-In Jack

Materiál: ABS+UV

Výstupný výkon: 3W

Vstupné Napájanie: sieťový Adaptér/USB/ Li-ion

SNR: 83db

Skreslenie: 1%(3,7 v,1Khz,1W)

Pracovné Napätie: DC 3,7 V

Nabíjacie napätie: DC 5,0 V---500mA

Llithium Kapacita Batérie: 1500 mAH

Impedancia: 4 ohm

Displej: LED

Reproduktor: 1.5 palca * * 1+ Pasívny Žiarič*1

Audio Formát: MP3.WAV

Upgrade Firmware: Nedostupné

Rozmer: 132mm*predstavovala 29,5 mm*66mm (W*D*H) Cca ( 5.20" * 1.16"*2.60")

Prevádzková Teplota: -5 --- 40 stupňov Celzia

Čistá Hmotnosť: Cca 175 g

Obsah Balenia:

1* Rádio reproduktor

1* užívateľská príručka

1* USB Kábel

1* vymeniteľná Batéria 1500mAh

1* Popruh

Upozornenie:

1. Prosím, v izbovej teplote prostredia, skladovania a používania.

2. Prosím, nepoužívajte ju za vysokej vlhkosti a teploty prostredia na dlhú dobu.

3. Prosím vypnite a vytiahnite batériu, ak je dlhší čas nebudete používať.

4. Nie hádzať, vyhnúť poškodením spôsobeným pádom.

5. Nerozoberajte opraviť a zrekonštruovať produktu.

6. Externý lítiová batéria výrobku, prosím, nie svojvoľne vyradené, alebo na oheň, tak ako sa vyhnúť nebezpečenstvo!

Tento model je LEN jeden Zväzok Volantom! Objednávka Prepravy

1. Doprava po celom svete, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie

2. Dátum po analýze asi pol roka, Sme si stanovili najlepší spôsob doručenia pre vašu krajinu. prosím, vyberte si ten, u, ako pred platby.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresu a budeme tiež venovať pozornosť psč, číslo, uistite sa, prosím, vašu objednávku adresu zápas dodaciu adresu.Po odoslaní nemôžeme zmeniť všetky informácie od objednávky.

Takže ak tam je niečo zlé, objednávky,prosím, kontaktujte nás pred zásielky.budeme sa snažiť, aby hlep u vyriešiť problémy. ak u nemôže dostať položke, pretože nesprávnu adresu alebo nesprávne zip kódu, a nikdy u nás požiadal, aby ho zmeniť u pred zásielky, u musieť byť zodpovedný za svoje viny.

4. zásielka bude do 5 dni,a čas Dodania závisí od destinácie a iných faktorov, zvyčajne to môže trvať približne 15-60 pracovných dní. BR môže trvať viac dní.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku v stanovenej lehote, prosím, kontaktujte nás, sľubujeme pomoc u nájsť problémy, a dať u uspokojiť riešenie. sme veľmi radi, moc, ak u dávajte pozor, aby sa vaše položky a dá nám odpoveď počas problém riešenie času. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Spätná väzba 1.Ak budete prijímať objednávky a je v dobrom stave, prosím, zanechajte nám 5-Hviezdičkové hodnotenie a spätná väzba pre transakcie, ktoré by bolo veľmi vítané. 2.Inak, boli by sme veľmi vďační, ak by ste mohli kontaktovať nás pred odchodom 1-hviezdičkový hotel je 3-hviezdičkový hodnotenie alebo spätnú väzbu. Budeme vyvinú úsilie poskytovať uspokojivé riešenie. 3.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Úprimne dúfam, že sa vám kontaktovať nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálne, negitive spätnú väzbu a otvoriť tak, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: internetové rádio, wifi, , hifi mini rádio, prijímač tecsun, ocean rádio, talki walki, f fm rádio súprava, fm rádio, mp3 pôvodu, rádio sveta sw, prehrávač.


( 2 Hodnotenie )

Počet