Nový Skladací Pláž Stoličky zásobník Bočný Zásobník Jedlo Pitie Nápojov Zásobník Prenosné Stolný Držiak Klip Camping Pohár Môže Držiak na Fľašu

€5.28


Funkcie: 1.Vám umožňuje vychutnať nápoje podľa vlastného výberu ako limonády, pivo, voda, športové nápoje, alebo dokonca káva, zatiaľ čo leňošenie a relaxáciu vo svojom kresle. 2.Silné plasty na zabezpečenie bezpečnosti a kvality. 3.Dosť miesta pre knihy, sendviče alebo slnečné okuliare na stole. 4.Ideálny pre kempovanie, športových podujatí, pláže a iné aktivity. Špecifikácia: Materiál: Plasty, Farba: Black (Ako Obrázky znázorňujú) Veľkosť: 30*16 cm(Cca) Zoznam Produktov: 1*Stolička zásobník Poznámka: 1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť. 2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: kuchyňa stolice, farebný akryl konferenčný stolík, black malý konferenčný stolík, káva tabl, mesa salón, pan polica, môžete klip, spálňa furnitur, posteľ skladací stôl, zlato malý konferenčný stolík.


( 4 Hodnotenie )

Počet