Liangduo Hliníkové Sprcha Hlavu Nastaviť Vysoký Tlak Na Šetrenie Vody Zrážok Chrome Kúpeľňa Námestie Sprej Ručný Dieťa Vodopád Klepnite

€7.72


Profesionálny zákaznícky servis zamestnancov

Profesionálny zákaznícky servis zamestnanci sa pravidelne zúčastňujú školení, čaká od rána do večera odpovedať na vaše otázky. Skladovanie priestor 20 000 metrov štvorcových a spoločnosť má zriadený logistické sklady, v Šanghaji, Zhejiang a Guangdong, s celkovou rozlohou 20.000 štvorcových metrov Semi-automatické balenie plocha Skladu montážnej linky prevádzky, profesionálne balenie malé odborníkmi, rýchlo poslať balík do ruky

1.Doprava po celom svete 2.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu 3.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia ,prosím, kontaktujte nás. budeme sledovať zásielky a buďte trpezliví. naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 4.Vzhľadom k zásob stav a čas fdifferences, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Ak sú tam nejaké problémy s našim výrobkom,môžete požiadať o vrátenie alebo vrátení v 7days po prijatí položky. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis prvý pred vrátením alebo otvorenie spor proti nám. 2. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom podmienok,alebo sme sa odmietne preplatiť. Kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky, ktoré sa vyskytli pri návrate procesu. 3 .Ak sa zobrazí poškodené alebo zle tovaru,pošlite nám package a produkt foto nám okamžite, potom sme sa znovu odoslať alebo vrátime vám.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!spätná väzba je veľmi dôležitá .žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu ,aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. Pekný deň,vďaka.

Štítky: nastaviť sprcha, miestne námestie, vedúci kati, vedúci sprcha, batérie, batérie, umývadlo, sprcha set sprcha, príslušenstvo kúpeľňa nastaviť, batérie, led sprcha, kúpeľňa ružová.


( 5 Hodnotenie )

Počet