Vysoká Kvalita Šach Magnetické Mini Prenosné Plastové Šach Doskové Hry Pre Priateľov Detí & Kid Zábava Darček qenueson

€7.53


Vysoká Kvalita Šach Magnetické Mini Prenosné Plastové Šach Doskové Hry Pre Priateľov Detí & Kid Zábava Darček qenueson

Typ: Magnetický mini šach

Váha: cca 240g

Doska veľkosť: 20 cm*20 cm*1.3 cm(7.87 palec* * 7.87 palec* * 0.51 inch)

Poznámka:

Šach obsahuje slabé magnetizmu. Používa sa iba pre anti-sklzu, nemôže visieť vo vzduchu. plastové výrobky. nie je dokonalý. Výkon perfekcionista. Prosím, kupujte ju pozorne. ďakujeme za pochopenie.

Stroj výrobe, v rôznych dávkach, farba bude aj malý rozdiel! Perfekcionista, prosím, buďte opatrní kúpiť! Pochopte prosím, ďakujem!Keďže meranie dôvodov, v skutočnosti majú trochu chyba. Pretože svetlo dôvod, tam sú niektoré rôznych farieb v skutočných produktov. Pochopte prosím, ďakujem! Užite si hru~.

Služby: Spôsob Platby akceptujeme ESCROW(alipay).Prosím, aby sa platby po nákupe. Zabezpečíme dopravu ASAP. Doprava Doprava Po Celom Svete. Okrem niektoré vzdialenej oblasti. My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa, je správne, keď si vykonať platbu. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás, Budeme sledovať na poštovné a získať späť čo najskôr!!! Spätná väzba Sme závislí na našich www.tantra-egypt.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, vaše pripomienky a skóre sú pre nás veľmi dôležité, ako lepšie skóre vplyv na náš vyhľadávač umiestnenie na www.tantra-egypt.sk. Kontaktujte Nás Náš pracovný čas: Peking čas 8:30-18:00 HOD.Nepracujeme na Čínskom dovolenku(nedeľa, Krajiny, Prázdninový Deň) . Ak budete posielať e-maily nás, v našich pracovných hodín sa obnoví v priebehu 24 hodín. Ak nie ste spokojní s produktom, alebo službou, prosím, kontaktujte ma a nedávajú nám negatívne alebo fyzická spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám satisfiactory riešenie.

Štítky: rada šach, šach hra magnetické dreva, dejiny stredoveké šach, hodiny žena šach, šach, šachy drevené, ratchet digitálnych elektronických, kvetinový magnetické darčekovej krabičke, stredné magnetické darčekovej krabičke, 3d šach.


( 0 Hodnotenie )

Počet