Žltá Imperial Cisára Kameň Náhrdelník Korálky Plátok Plát Ženy, Módne Doplnky, Šperky, Takže

€9.70


Položky v obrázkoch je presne jeden budete dostávať. Všetky fotografie boli nadobudnuté v prirodzeného svetla.

Popis:

Materiál: Jasper

Kúzlo Tvar: Spike Slobody Tvar

Kvalita: AAA

Hmotnosť: Cca 200g

Veľkosť: 5-7*15-50mm každý jeden

Quatity: full strand 155inch, spolu okolo 58pcs rovnaký ako ukázal obrázok

Balenie:

Zabalené vzduchová bublina list a potom zabalené v bubline mailer. Hromadného nákladu bude dať do kartónu.

Doprava:

1. Všetky iterms bude dodávaný s 3 dni po úhrade urobiť, Čína príspevok paketové zadarmo,a ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie express,prosím povedzte nám v čase.ale možno platiť Iné Prepravné Náklady,ďakujem!

2. Pre dopravu zdarma položky, budeme používať HK alebo Čína Príspevok Air Mail na vás: položka(y)

3. Položky, ktoré zvyčajne trvá 10 až 30 deň, aby sa dospelo k väčšine krajín. Na niektorých krajinách alebo vidieckych oblastiach, môže trvať aj dlhší čas, v dôsledku č časté leteckej spoločnosti a kontrolu colnými. Ak potrebujete rýchly spôsob, zvoľte si, prosím, EMS, DHL, UPS alebo TNT, bude to trvať 3-5days príchodom, ďalšie nákladné cena je 20 USD.

Platby:

VIAZANÝ, T/T, Western Union, Paypal, VISA.... Návrat & Exchange Polície:

Sme presvedčení, že naše položka bude spĺňať a predčí vaše očakávania. Avšak, ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste úplne spokojní, ako položka má problémy s kvalitou alebo poškodený v tranzite, a pod., môžete vrátiť vaše objednávky v lehote 30 dní odo dňa zakúpenia. Položka musí byť vrátený v jej pôvodnom stave, unworn a v nezmenenej podobe, v žiadnom prípade. Sme nezakrývajte návrat poštovné a len obchode úveru sa vydáva na návrat. Ako vracajúci sa nepáči položky v dobrom stave, kupujúci by mali platiť ďalšie poplatky za doručenie vynaložené na odoslať von. O NÁS:

Sme špecializovaný v Semi Precious Stone/Drahokam korálky viac ako 10 rokov a má bohaté skúsenosti na dizajn korálky. Všetky výrobky, ktoré ponúkame, sú úplne ručné a sme vždy na mession viesť trend šperky na trhu. Navštívte s nami !

Som rád odpovie na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, tak prosím neváhajte a kontaktujte ma. Budem sa snažiť čo najlepšie odpovieme vám najneskôr do 24 hodín v každom dni.

Štítky: Hiphop prívesok, obsidián, hip náhrdelník, hiphop muž, hip hop mužov, reťaz hip hop mužov, hiphop mužov, reťaz hip, konope prívesok, hip hop móda.


( 1 Hodnotenie )

Počet