3 Ks 1/4" 3/8" 1/2" Nátrubok Zásobník Železničnej Stojan, Držiak, Skladovanie Organizátor Police Stojana Pre Domáce Priemyselné Garáže

€5.90


3 Ks 1/4" 3/8" 1/2" Nátrubok Zásobník Železničnej Stojan, Držiak, Skladovanie Organizátor Police Stojana Pre Domáce Priemyselné Garáže

Odrážky: 1、3-Dielna Slot Správca Auta: Tento nástroj zásobník je navrhnutý s 16 klipy 1/4 palca, 16 klipy 3/8 palca a 12 klip sloty 1/2 palca. To je inovácie na špici slotu skladovanie organizovať všetky vaše sloty ľahko na tento ľahký-k-používať slot sprievodca.

2、Široké použitie: Táto pätica úložný stojan má elegantný oceľový zásobník na uskladnenie sypkých zásuvky. Každý list železničnej má montážne otvory pre jednoduché použitie. Použitie: dive slot vodiace lišty sú ideálne pre všetky domácnosti alebo priemyselných garáž. Je vhodné pre garáže a dielne, ktoré je potrebné vykonávať veľký počet zásuviek medzi pracovné stanice.

3、Vysokej Kvality: robustné ABS štruktúra poskytuje ľahký riešenie pre skladovanie zásuvky. Tvrdý ABS železničnej nikdy hrdzou a má životnosť niekoľko rokov. Majte svoje organizácie v mieste vyriešiť každú jar guľkové ložiská, ktoré sú pevne uchytené na klip-zabezpečené zásuvky. Otvorenie otvory na oboch koncoch umožní zavesiť na zábradlie na nástroj doska pre ľahký prístup a kontrolu.

4、Vymeniteľné koncovky: gumené koncovky sú ľahko odstrániť a zásuvky klipy sú zameniteľné, ktorá vám umožní prepínanie medzi viacerými veľkosť zásuvky na každý list železnici.

5、Pohodlný Nástroj: Každý slot železnica je o 13.38 sunie sa na dĺžku pre ľahké prenášanie. Je to rýchly a jednoduchý spôsob, ako organizovať chaotický toolboxes a pracovných priestorov s zásuvkou zásobník, ktorý je najlepší jedinečný nástroj darček pre mužov.

Špecifikácie:

Stav: 100% zbrusu nový

Materiál: plast

Farba: modrá a čierna

Veľkosť: o 13.9 x 1.1 cm

Hmotnosť balenia: cca 190 g

Balenie Zoznam:

1 x 1/2 palca, Nátrubok Rack

1 x 3/8 palca, Nátrubok Rack

1 x 1/4 palca, Nátrubok Rack

Štítky: rezance skladovanie, zdravé auta, žena skladovanie organizátor, kovový zásobník rack, zásuvky železničnej, pre garáž skladovanie, laserový meč, železničnej zásuvky, laser saber, zásuvky, police.


( 0 Hodnotenie )

Počet