Pre VW Odznak s Logom Smart Flip CCD auto parkovacia Kamera Pre VW Golf 7/6/5 Passat CC B6 B7 B8 POLO EOS Chrobák RGB, CVBS 510/315/330

€68.54


Dôležité : všetky Nemecku auto napätie batérie Nestabilné. po pripojení zadná kamera, fotoaparát snímku bude jasné, alebo skreslenie obrazu. takže všetky Nemecku auto by pridať Aktuálny filter pred nainštalovať kamery. Aktuálny filter, aby auto Aktuálne stabilné. ak nie je tento Prúd filter, zadný fotoaparát nemôže pracovať.

Kufri rukoväť parkovacia kamera Pre VW univerzálny fotoaparát ako: VW GOLF 5/6/7 GLAXAY/GTE/R-line PASSAT CC B6 B7 EOS Lamando Beetle, Polo B8 Variant/Sportsvan/T-ROC Zameraním na elektroinštalačné inštalácia: Červená čiara: odkaz pozitívne napájanie Black line: odkaz negatívne napájania Modrá linka: Odkaz cúvaní svetlo pozitívne, spúšť linka dôležité. Ako to funguje: Po inštalácii, spiatočka, je fotoaparát otvorený na prácu, koniec spiatočka, 12-15 sekúnd fotoaparát automaticky vypne, ďakujem! Poznámka: 1: Pre POLO Držiak Rámu sa používa s Prehodiť Zadnej kamery vhodné pre POLO R/6C/6R/GLAXAY pred 2019 (Nie je potrebné Držiak pre 2019 a neskôr modely) 2: pre MK5/GOLF 5 , potrebné znížiť skrutku, aby to vhodné(kamery Je možné čiastočne znížiť a nainštalované). 3: AK je Váš model je top model, a pôvodný kmeň lock je 4-pin lock. Podrobné spôsob inštalácie: Prvý: Linka 4 premáva oheň. Ostatné tri majú dve podzemných káblov a jeden je signál drôtu. Po druhé: Č. 4 oheň riadku nemôže byť pripojený k flip kameru chvost box plug linky. Po tretie: Vytiahnite žltý a čierny vodič terminálov v chvost box zapojte vodič flip kameru. Po štvrté: žltá čiara je vložená v Č. 2 jack. Čierna linka je zapojená do 1. jack. Po inštalácii, je všetko v poriadku. Poznámka (veľmi dôležité): 1: Tento produkt je samostatné parkovanie linky (statické alebo dynamické). 2: Priemer táto kamera je: 110 MM. 5: Pri inštalácii golf 5/MK5 jednotlivé modely, je potrebné znížiť do fotoaparátu časti (nemá vplyv na použitie). 6: Inštalácia POLO model vyžaduje použitie montážnej platne. Je potrebné, aby sa uvoľnili zadný stierač motorových počas inštalácie a odrezať plastový háčik na pravej strane výrobku (nemá vplyv štruktúry) Tento fotoaparát majú Vysokú kvalitu a predávame v konkurencieschopnú cenu 1.Skontrolujte prosím vaše auto vzadu logo mať mizerný funkciu. 2.ak je vaše auto dvd prehrávač je sekundárny ,je mať fotoaparát vstup a vojde s týmto fotoaparátom je RCA konektor . 3.Ak je vaše auto majú port RGB (napríklad: RCD 510, RNS510, RNS315 , RCD 330 je to potrebné rôznych konektor decorder, budete musieť vybrať príslušnú konverziu rámček na inštaláciu).

Auto Fotoaparát RGB RCD510 RNS510 RNS315 Adaptér na CVBS Signál Prevodníka RCA/AV Pre VW/Passat/CC/Golf auto zadná parkovacia kamera

sme predávať len výrobky s CE, FCC, ROHS certifikát:

Dôležité Upozornenie:

Štítky: volkswagen polo 6r, passat b6, ds fotoaparát, aria golf 5, golf 1 mk1, cle vw t5, vw video, vw jetta, passat b7, r vw passat b8.


( 1 Hodnotenie )

Počet