6 Pár Neviditeľný Magnetický Falošné Mihalnice 3D, 2 KS Očné linky Auta S Bavlnenou handričkou,Pinzety Eye make-up Rozšírené False Eyelashe

€9.78


Popis:

1. Neviditeľné elektromagnetické mihalnice: Inovované neviditeľné elektromagnetické mihalnice, ľahké, pohodlné, prirodzené a je opakovane použiteľný. Magnetické pásy distribuuje mihalnice rovnomerne.

2. 6 párov mihalnice: 6 štýly mihalnice môžu byť použité pre rôzne príležitosti, ako denná práca, večierky, festivaly (Vianoce), atď. Aby sa vaše oči budú vyzerať krásne. Tak dlho, ako sme udržať to správne, to je veľmi ekonomické použitie asi 10 krát.

3.2 magnetické eyeliners: inovovaný magnetický očné linky môže držať magnetické mihalnice pevne s len jedným ťahom. Na očné linky, je vode a oleju. To trvá 8 hodín, ľahko ovládateľný a vhodný pre začiatočníkov. Tradičné tekuté očné linky nikdy schne.

4. Jednoduché použitie: pero v tvare očné linky: 1) Shake pero; 2) Kliknite na tlačidlo na konci očné linky; 3) Počkajte, kým tip očných liniek je

naplnené kvapalinou; 4) Aplikovať očné linky a čakať na to, aby suché; 5) Aplikovať falošné mihalnice pinzetou . Môžete použiť tradičné magnetické očné linky, priamo po trasie.

5. High-kvalitné služby: Ručne vyrobený mihalnice sú najvyššej kvality. Nevystavujte tip očných liniek na vzduchu veľmi dlho, tip

budú suché a nepoužiteľný.

Funkcie:

Neviditeľné magnet, super ľahký, viac pohodlné, jednoduché použitie, žiadne lepidlo alergie, nepremokavé a proti hnilobe.

Ako aktivovať pero v tvare očné linky?

1. Shake očné linky, pred použitím.

2. Stlačte tlačidlo na hornej časti pera až po kliknutí.

3. Uistite sa, že tlačidlo je úplne stlačené.

4. Počkajte 5 až 10 minút, kým tip očné linky je namočené v roztoku.

Ako používať:

1. Použitie trubice magnetické očné linky a počkajte 30 sekúnd pred použitím mihalnice.

2. Použite pero v tvare očné linky, aby očné linky, dokonalejšia.

Balenie Zoznam:

6*Dvojité Neviditeľné Mihalnice

1*Rúrový Magnetické Očné Linky

1*Pero v tvare Magic Očné linky

1*Kliešte

10*Bavlnenou Handričkou

1*Návod Na Použitie

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: široký neviditeľné vlasy, neviditeľné veľké vlasy, nylon neviditeľné vlasy, hnedé neviditeľné vlasy, indický neviditeľné vlasy, neviditeľné vlasy kaderníctvo, vysoká neviditeľné vlasy, neviditeľné ľudské vlasy, svetlé neviditeľné vlasy, tajné neviditeľné vlasy.


( 0 Hodnotenie )

Počet