30PCS 16 mm vonkajší priemer 10 mm ID 1mm Hrubé Medené Podložky Ploché Krúžok Olej Brzdovom potrubí Tesnenia

€3.56


Názov produktu Medi Podložka Celková Veľkosť 10 x 16 x 1mm /0.39" x 0.63" x 0.04"(Vnútorné Dia*OD*T) Materiál Medenej Farby Medi Tón Obsah balenia 30 x Medené Podložky Rozmer:

ID OD Thicknes 10 mm 16 mm 1 mm

Popis:

Podložky vyrobené z medi sú často používané v potrubí, elektronika, výrobky pre domácnosť a biomedicínske aplikácie, ako je meď je kujnej a tvárnej - a biostatic povrch, ktorý je dobrý vodič tepla a pri veľmi čistý, dobrý vodič elektriny.

Q&A:

Otázka: Aký Je Rozdiel Medzi Plochou Podložkou a Tesnenie?

Odpoveď: tesnenie je zvyčajne ploché, že časť tesnenia dvoch priľahlých rovné povrchy. Tesnenie môže mať akýkoľvek tvar nie nevyhnutne kruhové ako podložka. Sú používané v autách, ako ventil kryty a bazénové čerpadlá, potrubia s prírubami, ktoré nesú kvapaliny alebo plynu. Materiál môže byť akákoľvek vec, že tak dlho to bude slúžiť účelu. Väčšinou gumových zmesí, ale aj z papiera a plastu. Použitý materiál je zvyčajne mäkšia, tak to bude v zhode s predchádzajúcimi povrchy, ktoré majú byť uzavreté.

Podložka sa zvyčajne používa v rámci matice alebo skrutky hlavu na mäkší materiál tak, aby sa nepoškodili to.

Existuje mnoho druhov podložiek ako ploché tesnenia, zámok - podložky. hviezda podložky a mnoho ďalších. vo všeobecnosti sú okrúhle, ale môže byť štvorcových. Materiál, z ktorých sú vyrobené, je pre ploché podložky ocele alebo hliníka, alebo iného materiálu, ako sú plastové alebo mosadze. Podložiek a star podložky vo všeobecnosti sú vyrobené z tvrdenej ocele a nakrájame na materiál a tak zabraňuje matica z najbližších voľné.

Otázka: Dajú medené podložky byť znovu použité?

Odpoveď: Obyčajný plochý medené podložky sú reuseable.Meď rozdrviť podložky sú navrhnuté tak, aby tesnenie s daným sila proti tvrdosť povrchu. Sú jednorazové a nahradené novými s každým použitím.Rozdrviť podložky sú drahé, ako to pôjde, je len za každý dolár, ale snaží dosiahnuť tesnenia bez výmena nich môže byť drahšie v dlhodobom horizonte.

Štítky: ploché tesnenie, krúžkom, m6 podložka, xtz125, mosadz podložka auta, ploché tesnenie gumové, id 6mm, podložky ploché transparentné, vzduch bicykli, medi a tesnenie podložka.


( 1 Hodnotenie )

Počet