Muži Top Značky Luxusné Športové Hodinky Muž Vojenské Quartz hodinky Analógové Dátum Hodiny steel svetelný ruke hodinky patek AAA nautilus 2020

€37.96


Popis: 100% vysokej kvality Pohybu:Vysoká kvalita quartz Hmotnosť :150 g Kapela materiál: nerezová oceľ Pohlavia :muži Dial priemer:41mm Popruh dĺžka: 23 cm FAQ 1.Aká je vaša najlepšia cena na to pozerať? Cena je dohodou ,Je možné zmeniť podľa vašich množstvo alebo balík .Keď chcete, aby vyšetrovanie ,prosím, dajte nám vedieť, množstvo, ktoré chcete. 2.Aká je dodacia lehota? Pre výrobky máme skladom ,zasielame do 1-2 dní po obdržaní vašej platby.Pre vlastné objednávky ,množstvo do 500 ks ,doba výroby je cca 10-15 dní po potvrdiť každý detaily. Nad 1000 ks ,kontaktujte nás prosím priamo . 3.Aký je váš balenie na základe ceny, ktorú citoval? Cenu sme kótované je základne na Bublina taška a biela papierová taška potom export kartón, že sme normálne používať. 4.Môžeme označiť naše vlastné logo na hodinky? Áno,môžeme vytvoriť logo pre vás.Zvyčajne logo môže byť vyznačené na vytáčanie ,prípad späť ,koruna alebo pracka ,v závislosti od objednávateľa úrok .Ak máte na tlač alebo označiť všetky loga ,dajte nám prosím vedieť ,aby sme mohli zistiť cenu pre vás. 5.Môžete zmeniť rýchle lodnej dopravy? Áno ,aj vy môžete rozhodnúť DHL,Fedex a UPS ,Ale prepravné náklady, je vysoká ,pls láskavo upozornenie! 6.Čo o záruke ? Sme veľmi istí, vo svoje produkty a my pack nimi veľmi dobre ,takže ususlly dostanete vašej objednávky v dobrom stave .Ale aby sa predišlo akejkoľvek následnej problémy týkajúce sa kvality problém ,odporúčame, aby ste skontrolujte hodinky po ich prijatí,a dajte nám vedieť podrobnosti sa všetky poškodené ty ,tak, že sme sa s tým vyrovnať, a preto okamžite. 7.Ako používať hodinky, aby sa zabezpečilo, že budú pokračovať v práci na mnoho rokov? Nepoužívajte, prosím, uvedenie hodinky z magetic polia ,nárazom a chemikáliám.

Štítky: aaa luxusné hodinky, muži, rolex hodinky, ary hodinky, aliang pánske hodinky, mužné hodinky, hodinky, muži hodinky, shana, heimdallr hodinky, hodiny na stenu.


( 3 Hodnotenie )

Počet