10v 20v Multi Meter Test Pero Kábla 110 cm Ihly Tip Sonda Univerzálny Digitálny Multimeter Viesť Sonda Drôt Ihly

€2.48


19215 HOT PREDAJ

Funkcie a Špecifikácie

S gumy zahalený, to je pohodlné uchopenie

Univerzálny multi-meter zástrčku, vhodné použitie

To je jedným z užitočných nástrojov, ktoré vám prináša pohodlie pre vaše elektronické práce

Package zahrnuté :

1 Pár Multimeter Káble

Poznámka :

Prosím, dovoľte 1-4cm chyby spôsobené ručné meranie

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké

Návod na výber výkonu perá Perá sú aktuálne horná hranica 10A a 20A, resp. Vyberte forme podľa plávanie znak (e.g.elektronické údržby alebo elektrického obvodu kontrola) Vyberte príslušný formulár podľa multimeter kategórie (tvar stola alebo upínacie stôl v malej forme)

Prosím, dovoľte 1-4cm chyby spôsobené ručné meranie

Platba podporujeme všetky tieto Platobnú metódu, ako visa,Boleto,Mastercard,Západ únie,webmoney a tak ďalej. Platba musí byť do 5 dní od objednávky. Ak ste si vykonať platbu nebol úspešný, skontrolujte prosím vaše objednávky, ak to stále nie je vyriešený, prosím, kontaktujte nás. Skontrolujte prosím vaše meno(Najmä ruských zákazníkov), adresu a telefónne číslo, ako budete platiť, inak nedostanete balíka.

Zásielky A Doručenia.

W e guaratee na lodi mimo 48 hodín po zaplatení potvrdenie,než sme odoslať tovar, pošleme vám správu na www.tantra-egypt.sk.prosím, skontrolujte si ho. W e podpora mnoho spôsobov dopravy.Normálne, balíky dorazí do 45 dní. Sledovať vaše pakages, prosím, navštívte stránku www.goclever.com: na zníženie hmotnosti, tak sa, že ceny sú primerané, všetky naše výrobky tak ďaleko, ako je to možné, že nebude používať vonkajšie Balenie box, pokiaľ nie je málo citlivé na používanie produktov mimo obalu.

Návrat&Vrátenie Peňazí

I f nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, informujte nás včas. I f potrebujete vrátenie peňazí alebo sa vrátiť späť, prosím, kontaktujte nás, budeme riešiť vás do 48 hodín.

Spätnú väzbu, Ak máte nejaké otázky o našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. Ste spokojný s našim výrobkom,ple nechajte nám zanechať 5-hviezdičkový spätnú väzbu a nejaké fotky z našich produktov,vďaka.

Štítky: multimeter tenké test vedie, bluetooth headset batérie 120mah, elektrické multimeter test vedie, multimeter sonda test, mt8208, esr tester, 4014, displej dotykové pero, viesť test, oscilloscop sondy.


( 1 Hodnotenie )

Počet