30 ml Kyseliny salicylovej Riešenie Tvár Sérum Liečba Akné Tvár Sérum Zmenšovať Póry Sérum Oil Control Tvár Sérum na Starostlivosť o Pleť TSLM1

€1.66


ak sa vám páči náš obchod, prosím, pridajte si náš obchod do obľúbených obchodov ,ktoré môžete dostať naše nové príchodu a zľavy informácie V čase!!!

Popis:

●Boj proti akné s salicylovej Riešenie.

●Objasnenie, poškvrny-bezpečnostné riešenie, ktoré jemne prístrešky odumreté bunky z povrchu pokožky a pokoj začervenanie a zápal.

●Obohatený o exfoliant Kyselina salicylová, riešenie preniká do vnútorných stien upchatých pórov, prečistenie a jasné nečistôt, zvyšuje obeh a pomáha jasné, nadbytok kožného mazu a regulovať produkciu.

●Po vyčistení čierne bodky, môžete doplniť vodu a zachovanie vlhkosti v koži, zmierniť suchosť, zmenšenie pórov a opravy kože škody ho použiť. Vlhkosť ochranné membrány môžu pomôcť dosiahnuť voda-olej rovnováhu pre vašu pleť, aby bola vaša pleť jemná a hladká.

Špecifikácie:

názov produktu:Multi-efekt sérum

špecifikácie produktu:30ml/topánok

prodict balenie:ako je znázornené

výhody:Hladká koža a olúpať

kľúčové ingrediencie:pridať kyseliny glykolovej、kyselina citrónová、kyselina salicylová、oktyl kyselina salicylová

Package Zahrnuté:

1*Kyselina Salicylová Sérum

Štítky: streetfighter svetlá, sveter voľné velvet, lol twilight sparkle, micky mouse tlač, dámy sveter hrubé, severnom okraji sledovať gps, nálepku washi buddha, sveter voľné vrecku, street zimné fotoaparát.


( 0 Hodnotenie )

Počet