Montessori Rozvoj Hračky Podstatných Senzorické Dosky Pre Batoľatá Jemnej Motoriky Školenia Self-Starostlivosti Schopnosť Hračka

€8.30


Funkcia:

1、Ľahko Sa prenáša: hračka je prenosný raného vzdelávania puzzle úložný vak, ktorý je ľahko prepravovať a skladovať, a Montessori inšpiroval senzorické dosky môžu pomôcť vaše dieťa stavať základné zručnosti. 2、prstoch: rušnej batoľa rada pomáha motoriky, pamäti, a úplne vyžaduje výkon mozgu. On používa trojrozmerný mäkké strýko vlnené tkaniny a cíti mäkké. 3、Vzdelávania Cyklus Hračky: vzdelávanie v Ranom detstve cyklus hračky pre škôlky deti nosiť vybavenie na vyučovanie. 4、Pohybovať Prstami: Pohybovať prstami, naučiť sa viazať šnúrky, naučiť zaobchádzať zips, naučiť rozpoznať druhy ovocia, naučiť pracky. 5、Platné Vek: busy board je vhodné pre deti od 18 mesiacov do 6 rokov, pretože stimuluje tvorivosť a je trvalé. Vhodný na pranie a chemické čistenie.

Informácie o výrobku:

Materiál: cítil Váha: cca 240 gramov Package:NIE originálnom balení,Stačí funkcie opp taška

Štítky: eva strane, motor muž 24v, montessori, senzorické hračky pre špeciálne potreby adhd autizmus, veľká aktivita rada, montessori materiál čísla, autizmus senzorických, fidget hračka, panel zmyslovej, educ hračka.


( 1 Hodnotenie )

Počet