Jeanne Láska Formálne Večerné Šaty 2020 Nové V Krku Polovicu Rukáv Prom Námornícka Modrá Župan De Soiree Vestido De Festa OL5248 Transparentné

€83.07


Jeanne Láska Formálne Večerné Šaty Nové V Krku Polovicu Rukáv Prom Námornícka Modrá Župan De Soiree Vestido De Festa OL5248 Transparentné

Foto Zobraziť :

na meranie tejto šaty vo veľkosti 4 uvedené nižšie:

Prsia: 77 CM ( 30inches )

Pás: 58 CM ( 23inches )

Boky: Free

na meranie tejto šaty vo veľkosti 6 je uvedené nižšie:

Prsia: 82CM ( 32inches )

Pás: 63 CM ( 25inches )

Boky: Free

na meranie tejto šaty vo veľkosti 8 je uvedené nižšie:

Prsia: 87 CM ( 34inches )

Pás: 68 CM ( 27inches )

Boky: Free

na meranie tejto šaty vo veľkosti 10 je uvedené nižšie:

Prsia: 92 CM ( 36inches )

Pas: 73CM ( 29inches )

Boky: Free

na meranie tejto šaty vo veľkosti 12 uvedené nižšie:

Prsia: 97 CM ( 38inches )

Pás: 78 CM ( 31inches )

Boky: Free

na meranie tejto šaty vo veľkosti 14 uvedené nižšie:

Prsia: 102CM ( 40inches )

Pas: 83CM ( 33inches )

Boky: Free

na meranie tejto šaty vo veľkosti 16 uvedené nižšie:

Prsia: 107CM ( 42inches )

Pás: 88 CM ( 35inches )

Boky: Free

na meranie tejto šaty vo veľkosti 18 uvedené nižšie:

Prsia: 112 CM ( 44inches )

Pás: 93 CM ( 37inches )

Boky: Free

Všetky šaty celková dĺžka:130-135 CM (51-53 centimetrov od podpazušia k obroubit)

Prosím, porovnajte si meranie pomocou nášho zásob šaty meranie na kontrolu, či zásob šaty veľkosť fit vás!

používame čína príspevok doprava doprava zadarmo,bude sa musieť asi 25-30 dní., nejaký čas možno potrebujú viac dlhú dobu.prosím vedieť. ak máte naliehavú useing,zvoľte si, prosím, rýchle dodanie.ako DHL,Fedex.alebo UPS. akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.Vďaka. :)

Zákazku Služby:

Ak by ste si chceli objednať na zákazku veľkosť, pls kontaktujte nás pre podrobnejšie príplatok pred vykonaním objednávky, a pls poradiť nižšie merania:

Farba Grafu (Ak chcete, aby ostatné farby,môžete Si vybrať jednu farbu, číslo sa vám páči tu.)

Zásielky

1) Ak ste nie sú naliehavo potrebné,môžete vybrať Čína Post /ePacket /www.tantra-egypt.sk doprava zadarmo, Odhadovaný Čas Doručenia:15-60 Dni,Pre väčšinu krajín,dodacia lehota je veľmi rýchlo,asi 15 až 30 dní, ale pre niekoľko krajín,dodacia lehota je niekoľko pomaly.

2) Ak ste v naliehavú potrebu to,Prosím, vyberte expresná doprava,Ako je DHL,UPS alebo FedEx spôsob Dopravy,vyhnúť Sa prieťahom, ktoré používate.

3) Brazílskych zákazníkov, prosím nákup v predstihu, pretože prišiel v Brazílii je relatívne pomalý.

4) Rusko zákazník, prosím, uistite sa, že nechať celé meno!

Colné Poplatky

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Vo väčšine času, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. Prosím, pozrite sa na to, colnej politiky na svoje miesto. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

Návrat & Vrátenie Peňazí

1) Ak ste nie sú vhodné pre šaty,môžete sa vrátiť späť na výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní po tento balík bol podpísaný. Prosím, majte je v pôvodnom stave,Nové oblečenie,Žiadne nosenie,Žiadne Škvrny. Kupujúci znáša všetky prepravné náklady v tomto prípade Vrátane, náklady na dopravu a vrátenie nákladov. Práve sme sa môžete vrátime vám šaty náklady(náklady na dopravu Nie je vratná).

2), Ak sa toto oblečenie je Vlastné veľkosti alebo Vlastné farby,Budeme sa nemusíte akceptovať Vrátenie a späť.

O Spätnú Väzbu

Každý kupujúci je náš najlepší priateľ,dúfame, že sa môžeme s vami spolupracovať radi,Ak budete mať akékoľvek problémy,Prosím neotvárajte sporu, alebo zanechať neutrálne alebo negatívne spätné väzby priamo,Prosím neváhajte a kontaktujte ma kedykoľvek ak máte akékoľvek problémy,Sme sa budú snažiť vyriešiť všetky problémy za vás. Ešte raz,ďakujeme za objednanie a dúfam, že sa vám páči váš nákup tu.Komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Ak ste spokojní so svojím nákupom a naše celkové služby,pls minútu zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie

Ak máte akékoľvek otázky,Vitajte na e-mail mi kedykoľvek

Štítky: kožušiny materiál ue4, rose gold ustríc, okultné big patch, penguin objať 15 cm, penguin top chlapcov, penguin teddy ty, penis veľký dlhšie, seiko tenké hodinky, penguin vibrater.


( 0 Hodnotenie )

Počet