Ručne Rolovaný Okraj Dizajnér Hlavy Šatky Ženy Obojstranné Vlasy Krku Šatku Foulards Femme 90 cm Keper Headwrap Šatku Šatka na krk

€7.58


⊚Rozmer:35"x35"Ručne Rolovaný Okraj, Šatka(90CMx90CM).obojstranné.Je to klasický štvorec v tvare hodvábna šatka vyrobené s rôznych atraktívnych farbách.

⊚Ručne šúľaných Hrany:umyté a okraje ostali pekne za tepla.4 stranách ruke šiť,silné a luxus.tento hodvábny šál dobré pre všetky sezóny. táto dvojitá tvár štvorcový šál je mäkká s veľkou hodvábne strane pocit; zmyselné a sypký.

⊚High-End:šatka využíva najviac priedušný hodváb keper, textílie, ktorý je ideálny pre vašu hladkú pokožku. na rozdiel od polyster šatku, drahé-hľadáte!žiarivé farby!to vám dáva mäkký na dotyk, ľahký a high-end pozrieť v rovnakom čase.veľmi hebké!

⊚Vhodné pre príležitosti:Tento hodvábna šatka môže byť používaná po celý rok, drahé-hľadáte!Žiarivé Farby!Veľmi hebké!ochrana proti slnku v slnku a udržiavať v teple, v chladnom počasí. To sa hodí nielen pre každodenné použitie,ale tiež sa hodí na párty, svadby, cestovanie, obrady a všetky dôležité udalosti, vynikajúci darček pre ženy a dievčatá.

⊚Umývanie upozornenie: najlepší spôsob, ako je umývanie rúk pod 30 ℃ vody,ak chcete, aby umyť šátek v práčka,prosím dajte šátek v jednom umývanie taška,vyhnúť šatka prepletené s inými oblečenie dostať poškodený,žehlenie na nízke tepelné je prijatý.

⊚Kvality:100% záruka spokojnosti plnú náhradu životnosť nespokojní,vyskúšať bez rizika.

Dizajn Popis

Štítky: dizajn hlavu šatku, bandana mužov, šatka hodvábna, vlasy šatku, Vedúci zábal, fraas hodváb keper šatku, šatka hodvábna, dubaj šatku, gucci šatka, bandana buff.


( 0 Hodnotenie )

Počet