Moderné Bambusu Umenie Prívesok Svetlo Reštaurácia Hotel Ratan Prívesok Lampy, Obývacia Izba Krytý Dekor Visí Lampa Kuchynské Príslušenstvo

€140.05


Produkt Príručka

Extra služby: Podpora prispôsobenia,podpora veľkoobchod Ak dostanete nefunkčný balíka. Prosím neotvárajte sporov a sporov. Prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase. Ďakujem vám, drahé kupujúceho. Materiál: Drevo Žiarovka typ: E27 Napätie:90-240v Miesta Použitia: Hotel office Hala Teahouse Čaj Bar Domova Osvetlenie Zariadenie obývacia izba pub. Každý obraz je skutočný záber zdroj fotograf. ak budete potrebovať ďalšie obrázky. Prosím, kontaktujte zákaznícky servis.

Analýzy produktu:

Výrobky sú vyrobené z prírodných bambusových a spracované prostredníctvom viacerých JAXLONG procesov od výroby až po výrobu. Celý proces je umelo tkané. Nádherne upravený s krásnym osvetlenie. Vhodné pre všetky druhy miestach. jednoduchá inštalácia. Prepravný obal: všetky chránené drevené rámy. Uistite sa, že položka príde bez akéhokoľvek poškodenia.

Doplnkové Služby: svietidlami a inými tovar je možné zakúpiť na účet. Uveďte, prosím, fotografie produktov a veľkostí. 1: Prepravný režim: UPS, DHL, FEDEX TNT EMS Čína Príspevok:; Global lode (s výnimkou v niektorých krajinách alebo špeciálne vzdialených miestach); Ak kupujúci zvolí spôsob dopravy, ktorý nie je vhodný pre obalu, predávajúci je povinný ju zmeniť. 2: v prípade, Ak kupujúci nebol tovar doručený na dlhú dobu, prosím, kontaktujte predávajúceho v čase. Prosím neotvárajte sporu. Predávajúci spracoval, aby na prvýkrát. 3: Colné odbavenie úlohy: predávajúci nie je zodpovedný za dovozné colné odbavenie balík, kupujúci je povinný prejednania.Kupujúci je povinný niesť ciel. Takto je oznámenie o ochranu práv a záujmov kupujúcich: 1. Ak kupujúci obdrží balenia je balík rozbitie/vadu/Nesprávne tovaru rada, venujte, prosím, fotografie produktu v čase, kontaktné údaje predávajúceho pre po-predajný spracovanie objednávky. Prosím neotvárajte sporu. Zaviazali sme sa k manipulácii to správne a robiť naše najlepšie chrániť práva a záujmy zákazníkov.Ďakujeme 2. Vzhľadom na problém svetla počas fotografovania, môžu existovať rozdiely v aplikácii fotografie a objekty, zvážte, prosím, jasne, keď uvedení vašej objednávky neprijímame spory o týchto otázkach. Spätná väzba návrhy: 1: Našim cieľom je zabezpečiť pre všetky kupca s najlepšími tovaru a služieb, a usilovať sa o spokojnosť zákazníkov hrať na 100%. Spätnú väzbu a rady od kupujúcich je pre nás veľmi dôležité a iných kupujúcich. 2: Ak sú spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu (päť-hviezdičkový hotel) za odmenu, ak sa cítite spokojní, môžete ho kontaktovať na čas zaoberať. Objednávky cena nezahŕňa tarify.

Štítky: zrastov priadza, úlohou svetlá, lampa led, noha lampy, prívesok svetlo cemente, ratanový košík, lampy, prútené, led skrutka, tin stropné svetlá, kuchynský nástroj.


( 4 Hodnotenie )

Počet