Profesionálne Nové 3NH NH300 Vysoko Kvalitné Prenosné Kolorimeter 8 mm Priemer Meranie Clony Meter

€809.55


Nové 3NH NH300 Vysoko Kvalitné Prenosné Kolorimeter 8 mm Priemer Meranie Clony Meter

Popis

Nové 3NH NH300 Vysoko Kvalitné Prenosné Kolorimeter 8 mm Priemer Meranie Clony Meter

1.Úvod: High-End Značky Domácich Kolorimeter

NH300 je mainstreamové značky kolorimeter zavedená 3nh, ktoré má pripravené výhody desať viac tradičné dovezené kolorimetre a má za sebou desať tisíce testov a uplatňovať mnoho inovatívnych technológií. Presné, Stabilné, Vynikajúca a Cenovo dostupné! Preferované Riešenie pre Farebnú Kontrolu Kvality Riadenia

NH300 high-kvalitné prenosné kolorimeter prijala multi-channel color senzory medzinárodných značiek, viac stabilné IC platformy, ako aj efektívne a presné algoritmy poskytnite používateľom presné a rýchle správy farieb a aplikácie. NH300 je tiež navrhnutý s ergonómiou a humanized prevádzky a to požiadal o niekoľko patentov. NH300 je multifunkčné kolorimeter s vysokou kvalitou a konkurenčné cenou. 3nh trvá na tom, nezávislý výskum, ktorého technologických inovácií je jedinečný správu farieb oblasti. NH300 je najvhodnejšia kolorimeter pre používateľov.

1. Vedie Ľudstvo Dizajn a Pohodlné ovládanie Auto White a Black Kalibrácia pri zapnutí Štruktúra Dizajn v súlade s Ergonómia Ľahký-k-použitie, Prevádzka Rozhranie 2. Stabilné Meranie Výkonu priemerná kolísanie E je menej ako 0.07, vlastne viac v 0.03~0.06. Prenosné štruktúra dizajn, ktorý je viac vodivé na vedenie nástroja stabilný pri používaní. 3. Pohodlné a Rýchle Umiestnenie Osvetlenie umiestnenie je rýchle, jednoduché a pohodlné umiestnenie funkciu, ktorá je pôvodná funkcia podľa 3nh. 4. PC Software—Realizovať Ďalšie Funkciu rozšírenia 3nh má duševné vlastníctvo PC softvér. Príslušný softvér, sériové číslo a heslo ochrany sú konfigurované v 3nh kolorimeter. Byť schopný vykonávať farebný rozdiel analýza, farebný rozdiel kumulatívny analýza, chromaticity index, farba vzorky databázy riadenie, simulácia objekt, farba, atď. 5. Advanced Power Management Design 3nh je prvý podniku pomocou vysoká kapacita Li-ion batérie v kolorimeter. 3nh Li-ion batérie je možné opakovane nabiť ktoré ušetria náklady. Medzitým sa môže merať viac ako 3000-krát na jedno nabitie, aby zabezpečili stabilitu dlhý čas merania.

Štítky: kalorimeter medi, electron meter, bomba kalorimeter wikipedia, farba tester, prenosné spektrofotometer, kolorimeter digitálne, farba meter, tester, lesk meter, 3nh.


( 0 Hodnotenie )

Počet