Tronsnic Leopard Laku Tvrdeného Skla Film pre iPhone X XS MAX 3D Screen Protector pre iPhone XR Luxusné Žltá Hnedá Predné Sklo

€3.22


Tronsnic Leopard Laku Tvrdeného Skla Film pre iPhone X XS MAX 3D Screen Protector pre iPhone XR Luxus

Žltá, Hnedá Predné Sklo

1.ULTRA TENKÝ DIZAJN – dobrý pocit pocit pri dotyku.

2. TVRDO PROTI SKLZU TVRDENÉHO SKLA FILM - anti šok ,proti poškriabaniu a proti prachu. Aj hranice je anti-slip silicone dizajn,ktorý je mäkký a výborný na dotyk.

3.LEOPARD FARBY - leopard farba je módny a elegantný práve teraz, a existuje niekoľko farieb k dispozícii , prosím, vyberte, čo chcete.

4.TVRDENÉ SKLO FILM - spolu so prípade, že sú nastaviť, aby svoj telefón tak jedinečné a luxus.Na boder filmu je mäkké silikónové.

5.Šetrné k životnému PROSTREDIU, MATERIÁL -nie je poškodenie ľudského tela a chrániť životné prostredie.

6.ACCURATER OTVOR POZÍCIE - ľahký prístup stlačiť tlačidlá, zvuk, bez poškodenia.Tiež, tam je landyard diera.

7.KOMPATIBILNÉ S - pre iphone X XS MAX, pre iphone XR.

8.A TTENTION - ruských priateľov, vyplňte, prosím, v prijímača full skutočné meno vďaka novej politiky ruskej colnej, inak, sme nie je zodpovedná za dodanie.

9. Prosím neotvárajte spor do 65 dní . Ak po 65 dňoch si ešte stále nedostávajú tovar, kontaktujte nás prosím najprv vyriešiť to.

10. Vzhľadom na iné rozlíšenie obrazovky ,v porovnaní s prípady, v fotky, prípady, dostanete sa môže líšiť v farbu ,ale môžeme vás ubezpečiť, štýl je rovnaký.

1.Môžete majú 10% zľavu, ak si kúpite viac ako 5 ks.

2.Budeme vám atraktívne darčeky ako darčeky.

3.Mix farieb a model sú podporované.

Štítky: decola farba, nálepky na sklo, film žltá, film red, sklo odolné, akrylová farba červená, acryl nastaviť farby, acryl farba, modrá film, film odtieň.


( 0 Hodnotenie )

Počet