Kuki-zábavné 9pcs/set Vianočná Vločka Kovové Cookie Nožnice na Pečenie Nástroje pre Koláče Fondant Fréza Nehrdzavejúcej Ocele Biscuit Plesne

€5.81


5802

kuki-zábavné 9pcs/set Vianočná Vločka Kovové Cookie Nožnice na Pečenie Nástroje pre Koláče Fondant Fréza Nehrdzavejúcej Ocele Biscuit Plesne

materiál:nehrdzavejúca oceľ

veľkosť:4\5\6\7\8\9\10\11\12*2.5 cm

Produkt hrúbka: 0,3 mm

Povrchová úprava: zrkadlo svetlo

Výkon štandard: GB 9684-9684 "národných štandardov bezpečnosti potravín, z Nehrdzavejúcej ocele výrobky"

Materiál certifikácia: SGS LFGB (Európska norma)/US FDA bezpečnosti potravín testovanie (Americký štandard)

Ak máte záujem o predmety a máte otázky, prosím, cítiť ľahké a kontaktujte nás!

Platby:

1).Predtým, než môžete umiestniť objednávky, prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte nejaké požiadavky.

2).Prosím zaplatiť za objednávku do 3days po zadať objednávku.

3).Budeme stačí odoslať tovar vám, podľa adresy vo vašom www.tantra-egypt.sk objednávky.Ak potrebujete zmeniť adresu, prosím e-mail nás pred máme loď balíka.

Doprava:

1).Vaša objednávka bude spracovaná do 5 dní po vašu platbu.

2). Čína Príspevok Air Mail zvyčajne trvá asi 15-60 dni, aby sa dospelo na vašu adresu (v dovolenku potrebuje dlhší čas, o 60days do ruskej Federácie); EMS potreby 5-10 pracovných dní; Fedex potreby 4-8 pracovných dní, DHL a UPS trvá 3-7 pracovných dní.

3).Nie sme zodpovední za akékoľvek oneskorenie objednávky ak sme dodali im. Pretože rýchlosť prepravy, je mimo našej kontroly.

4).Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

5).Neváhajte sa na nás Obrátiť s akýmkoľvek doprava problém, poskytneme vám uspokojujúcu odpoveď. Nemusíte predložiť spor na želanie. Ďakujem!!

Spätná väzba :

1).Pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, nechajte 5-hviezdičkový v spätnej väzby na nás, ak ste sa uspokojiť s našich produktov a služieb. Ponúkneme vám najlepšiu cenu a lepšie služby, ak ste objednávku nabudúce.

2).Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na www.tantra-egypt.sk. Pomôžeme vám vyriešiť problém. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle, ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojujúce výsledky.

Vracia:

1. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom .prosím, kontaktujte nás rýchlo, môžeme zmeniť jednu,ale kupujúci je zodpovedný za vrátenie shiping náklady .

2. Ak máte všetky položky, proplem, len nás e-mailom rýchlo, budeme sa snažiť vyriešiť to do 24 hodín, prosím neotvárajte spor, alebo opustiť zlé spätnú väzbu, než sa obrátite na nás, to nie je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém. ďakujeme!

3. Ak chcete viac položiek, ktoré sme vám trochu zľavu,ďakujem!

Spätná väzba:

1. Chceli by sme vám dať päť hviezd spätnú väzbu po obdržaní vašej okamžité platby.

2. Prosím, dajte nám päť hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, keď sa dostanete balíček. Budeme radi za vaše láskavé pomôcť.

Ďakujem, že Ste prišli Našom Obchode !!!!

Štítky: cupcake svadobné poháre, gélové pero čistý, koláč, káva plesne, vymazať gélové pero, tortu formy na papier, soopn, muffin, erasablepen, tortu krúžok.


( 1 Hodnotenie )

Počet