MOOER GE200 Amp modelovanie & Multi účinky 55 vysoká kvalita zosilňovač modely Gitara Efekt Pedál Príslušenstvo

€249.88


MOOER má uvoľnil zbrusu nový multi účinky procesor, ktorý poskytuje bezpríkladnú amp modelovanie v svojej cenovej kategórii a úžasnú škálu efektov a funkcií, ktoré vám zaručene zapôsobí aj najviac znepokojujúce tón chasers. Na GE200 bol od základu navrhnutý tak, až sa hudobníci ideálny partner. Je to live on-stage, v nahrávacom štúdiu alebo doma v praxi den.

Funkcie:

55 vysokej kvality zosilňovač modely, 26 vstavaný reproduktor kabíne modelov a pridaná podpora pre 3rd party IČ kabíne modelov; 70 kvalitné efekty, vrátane kompresory, disky, hluk brány, EQ je, modulácia, smola, filtre, meškania a reverbs.

Automatický bubeník so 40 bubon vzory a 10 metronóm rytmy; a integrované 52s looper s pol rýchlosť a zvrátiť účinky môžu sa spojili aj s bicie automat a univerzálny vstup pre nácvik piesne doma s rovnakým zvuky, ktoré budete používať žijú na koncert; podporuje ukladanie a pripomínajúc až 200 presetov.

Účinky signál reťaz je plne prispôsobiteľný, v rámci každá predvoĺba umožňuje jednotlivých účinky bloky, aby sa vnútorné vedenie v ľubovoľnom poradí.

Pripojenie USB pre PC, úprava a priame nahrávanie zvuku do počítača(Windows PC vyžaduje ASIO4ALL ovládač); Programovateľné výstupy pre jednoduchú integráciu do akéhokoľvek live inštalátor; pomocné vstup a špecializované slúchadlový výstup pre prehrávanie audio a úplne pohlcujúci tréningov.

Vstavaný expression pedál a 3 jasne osvetlenej footswitches, ktoré poskytujú úplnú kontrolu nad GE200 pre hojdacie von naživo na pódiu, ktorá otvára neobmedzené tvorivé možnosti.

Špecifikácie:

Vstup: 1/4" mono audio jack

Výstup: 1/4" mono audio jack

Aux In: 1/8" stereo audio jack

Slúchadlový Výstup: 1/8" stereo audio jack

EXP2: 1/4" stereo jack

Vzorkovacia Frekvencia: 44.1 K

Odber vzoriek Presnosť: 24bit

Signál Šum Rádiové: 98dB

Impulz Odpoveď: formát-- WAV, vzorkovacia frekvencia--44,1 KHz(úplné vzorkovacia frekvencia je podporované), odber vzoriek presnosť--24bit, vzorky--512

Príkon: DC 9V 600mA

Napájacieho Adaptéra: 100-240V US/ EU/ UK plug(voliteľné)

Položka Veľkosť: 29.7 * 14 * 4cm / 11.7 * 5.5 * 1.6 v

Položka Hmotnosť: 1400g / 3.1 kg

Veľkosť balenia: 44.5 * 18.5 * 6typ / 17.5 * 7.3 * 2.4 v

Hmotnosť balenia: 2230g / 4.9 kg

Poznámka:

Pls stiahnuť softvér z: www.mooeraudio.com

Zoznam Balíkov:

1 * Efekt Pedál

1 * Napájací Adaptér

1 * USB Kábel

1 * Užívateľskú Príručku(Angličtina)

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: bass účinok, kompresor pedál, mooer pedál, gitara pedál napájanie, ge200 mooer, prípade mooer ge200, mooer 300, ge250, acousitc gitarové príslušenstvo, electr gitara.


( 1 Hodnotenie )

Počet