12V Auto Kúrenie Deka 110*150 cm Stožiare, Energeticky Úsporné Teplé Jesenné Zimné Elektrické Deky

€20.38


Funkcie:

l 12V Vyhrievané Smart Deka : To zahreje, keď ho pripojíte do vášho vozidla 12 volt DC zásuvky a nastavte teplotu na vašej chuti. Akonáhle je vaše vozidlo beží a deka je zapnutý, môžete zahrievať po niekoľkých sekúnd.

l Hladkosť&Teplo : Vyhrievaná Deka(150*110 cm/59.05*43.3 v) poskytuje teplo a pohodlie. Vyhrievané Deky kryt pomáha udržiavať váš metabolizmus a krvný obeh. Môžete sa tešiť upokojujúce teplo a pohodlie vo vašom vozidle.

l Jednoduché Použitie Vždy, keď&Kdekoľvek : Ideálny pre chladné počasie a zimné jazdy. Toto multifunkčné deka môžu byť použité na cestovné autá, Suv, nákladné camping prostredníctvom jednoducho zapojíte do auto zásuvky pre zapaĺovač.

l 100% H vpn-kvalita S olyester F leece : cestovná deka z maximálnu pevnosť, odolnosť a pohodlie, ktoré môže ponúknuť dlhodobé použitie, ktorá je ideálna pre deti, dospelých, a dokonca aj vaše miláčikov!

l Spoločník na cesty : cestovná deka poskytuje on-the-go pohodlie. Dobrý použiť v cestnej výlety, stanovanie, piknik a tak ďalej.

Špecifikácia :

Položka Názov: Auto Kúrenie Deka

Materiál: 100% Polyester

Napätie: 12V

Prúd: DC 3.8-4A

Výkon: 43-47W

Režime Nabíjania: Cez Auto Zásuvky Pre Zapaĺovač

Vzor Voliteľné: Čierna+Biela Skontrolujte, Červená+Čierna Kontrola

Veľkosť:150*110 cm; 59" x 43"(L x W)

Package Zahrnuté :

1 x Auto Elektrické Deky

Štítky: biela, vyhrievané deky, jeseň kuchyňa, 12v elektrická deka 9, deka ťažké, 5kw 12v kúrenie, elektrické vyhrievané rukavice 12v, tiesňové deka 210, Posteľ Deka, vyhrievacie deky domáce zvieratá, deka tepla.


( 0 Hodnotenie )

Počet