Nabíjateľná Štýl OutdoorDouble Farba Bezpečnostné Mnoho Funkčné LED Dopravné Baterka Taktovkou 26 cm Dĺžka Magnet Na Dne

€14.89


Názov produktu:LED dopravné prútik štýlov Farieb:červená, modrá Funkcie: 1.vodotesné a odolné proti striekajúcej vode,môže sa používať v daždivé dni. 2.Je vhodný pre riadenie dopravy, výstavby stránky a tak ďalej. Kroky Režimu: 1.Červené svetlo . 2.Modré svetlo . 3.Dvojité farba Blikajúce spolu. 4.Mimo Špecifikácia: 1.Materiál:ABS a AKO 2.s magnetom na spodku 3.Veľkosť: 4 cm(Priemer); 26 cm(Dĺžka) (cca)

1. O Platby:

Akceptujeme alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor VIAZANÝ,Bleto.

2.Kontaktujte nás:(Nechať správu alebo nám pošlite E-mail)

Ak máte akýkoľvek dotaz na spracovanie platobného príkazu, prosím, neváhajte nás kontaktovať

Ak nie ste spokojní s našimi položky, prosím zmluvy nám do 14 dní .Ponúkneme vám náhradný ( budete musieť zaplatiť navyše poštovné za poplatok), alebo peniaze späť.

Ak ste našli niečo, čo vadu s našimi položky,prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Ak ste nedostali tovar v stanovenej lehote,Prosím, neváhajte nás kontaktovať,budeme riešiť problém za vás.

Ak máte akékoľvek otázky ,prosím neváhajte a kontaktujte nás,odpovieme vám hneď ako to bude možné.

3.Prepravná Spoločnosť a Dní:

Všetky položky doprava zadarmo,Niektoré vzdialenej krajiny alebo prepravné náklady, je tak drahé, že nemôžeme akceptovať,zákazník možno platiť dodatočné poplatky.

Doba spracovania: 2-7 dní,možno niekedy aj viac ako 10 dní, keď je výrobok na sklade.Dúfam, že sa vám môže pochopiť nás.

USA: o 15-60 dni,niekedy o 7-20 dní

Ostatné krajiny: 24-60 dní,niekedy o 7-20 dní

Na RUS & PODPRSENKA: o 26-60 dní,somes o 7-20days

Vzdialených krajín: 28-60 dní

(Rusko, Bielorusko,Argentína, Brazília, Litva,Maurícius, Arménsko, Izrael, Uruguaj, Ukrajina,Lotyšsko,Chorvátsko,Čile,česká,Maledivy,Bolívia,Spojené Arabské Emiráty,India,Puerto Rico a niektorých ďalších krajín Európy, Južnej Ameriky.)

Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. len budeme sledovať váš adresa uvedená vo vašom zaregistrovať zásielky. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.

Prepravná Spoločnosť:menej ako 2 KG,poštovné podľa Čína príspevok Air Mail, Hong Kong post Air Mail,ePacket alebo iné Poštové zásielky .

Viac ako 2 KG,poštovné podľa FEDEX,UPS ,EMS alebo iným Kuriérom.Ak chcete dostávať tovaru rýchlejšie,môžete si vybrať Express spoločnosti sami. ale budete musieť zaplatiť dodatočné poplatky.

Poznámka:Ak prepravné náklady, je tak drahé, že nemôžeme akceptovať,budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné,vás možno platiť dodatočné prepravné náklady .

4.O návrat:

Vaša spokojnosť je našou prioritou.ak nie ste spokojní s itemss s akýchkoľvek dôvodov,môže byť vrátený v pôvodnom stave do 7 dní po jej doručení,a my vám ponúknuť plnú náhradu spolu s prepravné náklady alebo odoslať nahradenie v 7 pracovný deň, hneď ako sme prijatia vrátiť položky,Ale kupujúci má platiť pre návrat lodné náklady.

5.Iné Politiky, Ktoré:

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby.

Všetky e-maily by byť odpoveď do 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, znovu poslal svoj e-mail trpezlivo a odpovieme vám hneď ako to bude možné

Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Dúfam, že si môžete vychutnať vaše nákupné tu.

Štítky: baton obrany, baton návštevnosť, batéria aa baterky, baton, baton telescop, rukoväť svietidla, led baterka návštevnosť, orange návštevnosť baton, led dopravné kužele, Lanter LED.


( 0 Hodnotenie )

Počet