Rotujúce Skladovanie Zásobník Kuchynského Pultu Skrini Gramofónu, Korenie Držiteľ Kozmetické Organizátor

€12.40


Rotujúce Skladovanie Zásobník Kuchynského Pultu Skrini Gramofónu, Korenie Držiteľ Kozmetické Organizátor

Odrážky:

1. Udržať veci organizovanej: Toto rotujúce zásobník maximalizuje vášho kuchynského pultu priestor. Korenia, korenia, nápoje a káva v chladničke môže byť umiestnený vo vnútri kuchynskej linky, alebo šampón, kondicionér a iné toaletné potreby môže byť elegantne uložený.

2. Udržať poriadok: Naše rotujúce kontajner zásobníky sú ideálne pre váš košík skrine a hlboké skrinky, tieto položky môže byť ťažké získať. Veľkosť je vhodný pre fľaše, plechovky, korenie tašky, pečenie potreby, občerstvenie, atď.

3. Všestrannosť: Stačí otočiť pre rýchly prístup, toto rotujúce skladovanie organizátor zásobník je veľmi vhodný pre každý priestor vo vašej domácnosti a kancelárie, veľmi vhodný pre kuchyňa, kúpeľňa, remeselné miestnosti, hobby miestnosť, garáž, Dielňa alebo v kuchyni atď.

4. Vysoko kvalitné materiály: skladovanie zásobník je vyrobený z odolného a šetrné k životnému prostrediu plastové, a guľkové ložisko pod základňou je odolné nerezovej ocele. Má protišmykový povrch a je veľmi ľahko sa čistí vodou a handričkou.

5. Transparentný a prístupný: priemer je 11.8 cm/30 cm a výška je 3,5 palca/9 cm. Tento gramofón, úložný stojan je dosť držať vaše denné potreby. Jeho 360-stupňové otáčanie dizajn vám umožňuje jednoducho prezerať a získať čas pre denné potreby.

Popis:

Materiál: šetrné k životnému prostrediu plast + nerez loptu

Priemer: 11.8 cm/30 cm

Výška: 3.5 palcov/9 cm

Farba: transparentná

Čistá hmotnosť: cca 500g

Package zahrnuté:

1*Rotujúce Skladovanie Zásobník

Štítky: skleného pohára náleve, šperky a make-up okno, box na organe, tortu displej chladnička, vianočné hračky úložný box, skladovanie bavlna puky, kuchyňa gramofónu, schoolbordsticker, kozmetika skrinka na odkladanie vecí, kuchynskej linky, organizovať.


( 1 Hodnotenie )

Počet