M. 2 NVMe SSD Predlžovací Kábel Pevný Disk Podstavec Karty R44SF/R24SF M2 PCI-Express 3.0 PCIE X4 Plnej Rýchlosti 32 G/b / M Kľúč Extender

€7.57


Zbrusu nový príchod, vynikajúce vlastnosti výrobku, slovo z úst, super dobré produkty, úradný autentické produkty,100% elektrifikovaných test dodanie. Model výrobku: R44SF názov Výrobku: m. 2 NVMe SSD linke, Dĺžka drôtu: 3 cm-80 cm (linka podpory dĺžka prispôsobenie rôznych dĺžka riadok má inú cenu, dĺžka riadok prispôsobenie, prosím kontaktujte zákaznícky servis na zmenu kúpnej ceny pred platiť) Kompatibilný pevný disk: podporuje m.2 NVMe, Ultra SSD, šírka Pásma rýchlosť: pcie3.0x4 plnej rýchlosti, prenosová rýchlosť 32 G/B / Popis drôtu dĺžka:dĺžka drôtu v tomto obchode sa vzťahuje na viditeľné časti drôtu, s výnimkou PCB a konektor. Nájdete veľkosť modrá šípka v 8cm nižšie na riadok dĺžky.

Produkt výhodou

1. Výhody drôtu, dovezené drôtu, nemecký patent, Lotes konektor dovezené z Taiwanu, vysoká frekvencia podpora PCIe 3.0 8G/ BPS stabilný prenos

2. Dĺžka riadok výhodu, od 3 cm do 1 m, môže byť prispôsobený, obchod, predaj prenos elektroinštalácie, drôt impedancia je nízka, menej ako 60 cm, dĺžka riadok môže byť stabilnú podporu PCIe3.0 plnej rýchlosti.

3. Rozdielový signál nemá žiadny otvor dizajn, a nie je signál útlm rušenie problém parazitné kapacity a parazitárnych indukčnosť, a nie CAF micro-skrat jav. Produkt je odolný.

4. PCB VYUŽÍVA vysokú frekvenciu a nízky odpor vysoko kvalitných materiálov, PCB funguje presnosť, PCB POUŽÍVA vysoko TG doska, hrúbka medi pribrala na 1oz, zlato prst pozlátené obsah, pozlátené nohy vodivé výkon je dobrý, môžete znížiť oxidácii hrdze impedancia spôsobené nárastom problém havárie.

5. Drôt vybraných samotný produkt je veľmi odolná, využívanie hrúbky 3 mm PCB tesnenie ochrany kovov zváranie miesto a zaistite skrutkou a šesťhrannou maticou upevnenia, produkt je solídny a spoľahlivý pevnosť odpor, anti-interferencie, nebude zlomená drôt nechtov problém.

6. PCB zatienili a vykrmit dizajn, zatienili nebude prilepené na grafickú kartu, vykrmit a predĺženie dizajn robí rada karta jednoduchšie na inštaláciu, znížiť pravdepodobnosť poškodenia

Fotografie Produktu

Súhrn technických problémov, Môže NVMe SSD byť podporované?Prečo nemôže NVMe SSD byť uznané? Tento produkt podporuje NVMe SSD, ale upozorňujeme, že aj vaša základná doska a váš systém musí podporovať aj NVMe SSD. Inak pevného disku, nie je možné identifikovať. Windows 7 rodák operačnými systémami alebo staršími operačné systémy nepodporujú NVMe, a čoskoro Z97 BIOS základnej dosky alebo staršie dosky nepodporujú NVMe. Čo je hrúbka drôtu?Mäkké? Drôt hrúbky tento produkt je iba 1,4 mm, takže vodič tento produkt je pomerne ťažké. PCB dĺžka je príliš dlhý, môžete ho skrátiť? Môžete sledovať biele linky skrátiť. Aká je kvalita drôt?Je to tienené? EMI tienením vodivý polymér, nové materiály pre EMI tienením, plochý kábel dizajn.Táto technika umožňuje každý kábel, aby sa plne vzťahuje emi štít vedenie polymér, aby sa zabránilo elektromagnetické frekvencie výskytu, alebo emisie, minimalizovať rušenie a degradácii výkonu a zníženie hmotnosti extender.

Bezpečnostné opatrenia na kúpiť: 1. Pri vkladaní kábel usb, je potrebné mať jasnú predstavu o smere, nevkladajte konektora v zadnej alebo z vyrovnania, aby sa zabránilo pálenie zariadenie. Najprv podržte zásuvky prístroja pred vložením kábla, aby sa zabránilo rezanie pätica, pin príliš ťažké. 2. Všetky druhy dosky a zariadení signál vodičské schopnosti a iné podmienky nie sú rovnaké, výsledky testovania našom obchode nezaručujú rovnaké s vaše výsledky testu, pokiaľ je pripojený na predlžovací kábel, signál sa stratil, prosím, nekupujte 3. Grafická karta alebo základná doska je elektronický produkt, ktorý bude veku a oxidovať s nárastom času. Nepodporuje starých zariadení. Zariadenia viac ako 3 roky. Nemusíte kupovať. 4. Len technické personál môže určiť kúpiť, č DIY schopnosť, nie je možné nainštalovať, nemusíte kupovať 5. Ak váš SSD je dva drážkou SATA SSD, nemusíte kupovať ho Podporu medzera m-key NVMe SSD;Dve drážkou bm-key SATA SSD nie sú podporované

Štítky: corsair rgb, nvme ssd, 1394 firewire, pci karty, karta stúpacie, sd karty pci e, york, mini pcie, sata ii, ssd, 1 tb diskom ssd, pdo odkaz r43sg tb3.


( 5 Hodnotenie )

Počet