Interiéru vozidla Centrálnej Konzoly Výstroj Tabuli samoliečby TPU Priehľadná Ochranná Fólia Pre Audi Q7 4M 2020 Príslušenstvo

€26.94


Položka Špecifikácia : 100% Zbrusu Nový Materiál :Import TPU Farba :Transparentná Funkcia:Prakticky neviditeľné a samoliečby Funkcie:Odolné proti Poškriabaniu a Dekorácie udržať auto ako úplne nové, ako vždy Položka Obutie : Pre Audi Q7 a 2. generácie 4M ;Facelift 2020-Súčasnosť Poznámka :Prosím, vyberte správnu verziu pred objednávky ,vďaka Balík obsahuje : 1 sada (Závisí na jednej ste si objednali, pozrite obrázky, prosím.) Inštalácia Tip : Krok 1:príprava spreji (voda a 1 kvapka sprchový gél),rag a škrabka ,úplne vyčistiť oblasť použitia. Krok 2:odstránenie film a sprej s určité množstvo vody na lepkavú . Krok 3:Zarovnajte diery po prvé, ktoré vám pomôžu zladiť celý kus filmu. Krok 4:Škrípanie vody a vzduchových bubliniek von z centra na rohu pomocou škrabkou. Krok 5:Použitie teplovzdušná pištoľ,sušič na vlasy,alebo ľahšie vyrovnať a pripevniť nerovnomerné miesto. Opatrenia: 1.Nie construst to na daždivé,sonwy a ľadu deň.Prosím, vyčistite svoje auto do 48 hodín po stavbe. 2.Prosím, nepoužívajte chemické vody,corrsive látkami(ako sú čistiace prostriedky),Odmasťovač,atď. ak chcete vymazať alebo nastriekajte na ochranný film.(Ak nie, postupujte podľa vyššie uvedených, nie sme zodpovední za to.)

Štítky: audo kolesa centrum spp, 2020 audi q7, audi a3, 4m q7, q7, hlas q7, audi q8, jac upraviť s3, auto prispôsobenie príslušenstvo, audi a4 panel dverí.


( 2 Hodnotenie )

Počet