SEXYWG Ostpartum Obnovy Pásu Tela Zábaly Pracuje pre Utiahnite Voľnej Kože Bezšvíkové Popôrodná Brucho Kapela Zábal Bielizeň Recovery

€6.25


SEXYWG Ostpartum Obnovy Pásu Tela Zábaly Pracuje pre Utiahnite Voľnej Kože Bezšvíkové Popôrodná Brucho Kapela Zábal Bielizeň Recovery

【Pohodlné Nosenie pre Popôrodná Starostlivosť] vyzýva SEXYWG popôrodná brucho zábal kapela prijme bezšvíkové elastické, mäkké tkaniny, ktorá nebude stab vašej pokožky. Jemne ťahá na vaše bránice a cítite sa dobre dní, čo vaše popôrodná pooch ľahký pohodlný kompresie a podporu.

【Výhody 4 Ocele Kosti Dizajn] vyzýva k Dispozícii sú 4 pružné kosti okolo tejto popôrodná bielizeň. Týmto spôsobom, c-sekcia vymáhania pás nebude roll up/down, keď sedíte alebo prechádzky. S oceľovým kosti a pevné pletenie, príspevok v materskej podporu brucho pásmo pásu pomáha zmierniť bedrových tlak. Budete si udržať Lásku rukoväte na uzde.

【Ideálne Pás Cincher pre Popôrodnou Mamičky] vyzýva bruško zábal kompresie odev je ideálny pre ženy po prirodzeného pôrodu alebo c-rez urýchliť post tehotenstva obnovy poskytuje zdravé pohodlný bruško kontroly. To je dôležité pre popôrodnou mamičky sa dostať späť na tesný kože a štíhly pás skôr.

【Neviditeľné Chudnutie Shapewear pod Šaty] vyzýva Tento brušného pásu bielizeň môže byť pekný denne intimates pre priateľov, ktorí chcú vytvoriť elegantný obrázok, ale s jemným brušnej kompresie. Je ľahké zápasu akýkoľvek typ oblečenia.

【Vybrať Správnu Veľkosť] vyzýva SEXYWG veľkosti grafu je náš posledný obrázok produktu. Z nej môžete ľahko vybrať správnu veľkosť podľa vašich prírodných pás riadok.

1.Mohli by ste použiť kreditnú kartu, WebMoney, TT úhrady, Western Union, Qiwi peňaženky, Brazília Boleto, SOFORT Bankovníctva, Paypal zaplatiť.

2.Všetky platby prostredníctvom kreditnej karty musia byť overené www.tantra-egypt.sk, bude to trvať 1-2 hodiny.

3.Ak si zvolíte Boleto platby, je zvyčajne trvá 1-2 dni pred platba je úspešný.

1.Vážení, budeme posielať položky do 1 - 5 dní ( počas pracovných dní ) po prijatí platby.

2.Vo všeobecnosti, pošleme na tejto položky vám Predávajúceho spôsob dopravy, a zároveň bude aktualizovať sledovanie informácie v priebehu 3-5 dní po pôrode normálne, môžete sledovať na internetovej stránke, aby detail.

3.Môžete tiež vybrať rýchly spôsob dopravy, ako je DHL, EMS,FEDFEX, TNT, alebo UPS, ale budete musieť zaplatiť za nákladnej dopravy.

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2.Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

3.Prosím, napíšte nám montážou dochádzky negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste.

*Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

Štítky: kapela stoličky, telový zábal, pletenca popôrodná, tehotná bielizeň, narodenia materskej pásu, štíhly pás, predlžovanie vlasov slučky nástroj, popôrodná, zentai, obväz sexy telo.


( 2 Hodnotenie )

Počet