Solárne, Vianočné Trubice LED Pásy Flexibilné Neon Sign LED Víla Osvetlenie Vonkajšie Záhrada, Terasa, Stromy Nepremokavé Dekorácie

€8.75


Vlastnosti Produktu:

Jednoduchá inštalácia. Žiadna kabeláž potrebná

Žiadne náklady na elektrickú energiu. Lampa je účtované solárny panel pod slnečným svetlom. Preto, výmena batérie nie je potrebné.

Dve svetlá Režimy prehrávania . Flash a stály na svetle.

Dĺžka rozprávkových svetiel: 12m (vrátane 2 m Vedú linky ), LED množstvo je 100; 7m (vrátane 2m viesť linka), LED množstvo je 50.

Vzdialenosť medzi dvoma LED svetlá: 10 cm

Vodotesný. IP65, Vhodný pre vonkajšie použitie.

Pružný pás s nástrojmi pre zakrivenie okolo ohybu

Jasné, ale beží pri nízkej teplote

S svetelný senzor. Víla svetlá zapnú automaticky v tme a vypnúť, na úsvite.

Nízke napätie. Prevádzkové napätie je 1.2 voltov. Je to bezpečné pre použitie v miestach, kde sa môžete dotknúť.

Osvetlenie trvanie:> 12 hodín (na plné nabitie), čas Nabíjania: Nie menej ako 8 hodín na slnečnom svetle.

Špecifikácie: Farba: Biela, Teplá biela, multicolor, Modrá, Zelená, červená. Vodotesný : IP65 Pracovné Napätie: AA 1000mAh 1.2 V, LED Množstvo: 10leds / m Zobraziť uhol: 360 ° prevádzková Teplota: -20 ° až 50 °

Package flexibilné led pásky tube light a jeden solárny panel Upozornenia: 1, Batérie alebo tlačidlo bunka nie je zahrnuté v balíku vzhľadom na dodanie pravidlo. 2, Poštovné pôvodu Čína, ak sa žiadne špeciálne požiadavky, za $10 objednávky bude doručenie predávajúceho acquiescently Logistiky. 3, v Dôsledku kamery zariadenia, počítačové monitory a iné dôvody, tam sú niektoré nuansy fotografie a skutočné farby. 4, aj keď väčšina našich svetlá môžu byť použité v exteriéri, v extrémnych podmienkach, stále je To dôležité na ochranu napájania a radič, najmä v daždi alebo snehu. ZÁSIELKY OZNÁMENIE My len loď na potvrdenej objednávky adresu, takže vaša objednávka adresa sa musia zhodovať s dodaciu adresu, ak nie, prosím zanechať správu o tom. Doprava bude usporiadané v 1~3 dni po úhrade, ak sa stretnúť s víkend alebo povolaniach, to by bolo trochu odkladu. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 45 pracovných dní. Väčšina krajín, dodanie do 15~60 pracovných dní. Medzinárodné kupujúci vezmite prosím na vedomie: Dovozného cla, daní a Colné poplatky nie sú zahrnuté v jednotkovej cene. Klient môže musieť zaplatiť clo a poskytnúť nejaké dokumenty na pomoc colné odbavenie ODOSLAŤ, A VRÁTENIE OZNÁMENIA pozrite si Prosím balíček a výrobky opatrne pri prijímaní, ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím pošlite nám správu predtým, než si dať negatívnu spätnú väzbu, budeme vyriešiť váš problém a aby ste spokojný. Odoslať alebo vrátenie bude usporiadané v jednom týždni.

Štítky: demon oko rgb, led strom, led neon prihlásiť, led trubicu, neon, vonkajšie vianočné decoratio, solárne pásy, sola záhradné osvetlenie, led svetlo, solárny vonkajšie osvetlenie záhrady strom, neon pásky.


( 1 Hodnotenie )

Počet