RGB LED Žiarovka E27 B22 Stmievateľné 16 Farby Magic Žiarovku 5W 10W 15W AC 110V 220V RGB + Biela, IR Diaľkové ovládanie Smart Lampada

€3.32


Vitajte na FLYIDEA Globálny Obchod

FLYIDEA použiť len high-end Led poskytnúť našim zákazníkom vysokú spokojnosť zákazníkov a nákladovo efektívne LED svetlá. Máme R & D tímu a výrobného tímu. Často sme sa komunikovať so zákazníkmi a fanúšikmi, počúvať zákazníkov a fanúšikov' návrh o výrobok, a upgrade produktu.

Na FLYIDEA Globálny Obchod kladie veľký dôraz na spokojnosť zákazníkov. Sľubujeme, že budeme vždy klásť záujmy našich zákazníkov prvý. Keď vznikne spor, prosím neotvárajte spory ľahko, kontaktujte nás na prvý raz. Budeme poskytovať lepšie riešenie, ako si vybrať www.tantra-egypt.sk sporov.

Budeme pokračovať v našej snahe, potrebujeme vašu podporu a dúfame, že sa môžete si vybrať nás.

220V 110V E27 B22 LED 5/10/15W 16 Farby Magic Žiarovka Stmievateľné + Pamäť IR Diaľkové Ovládanie Osvetlenia lampa RGB + Biela Diaľkové

Popis:

Inteligentné diaľkové ovládanie žiarovka

LED Žiarovka obsahuje farebné RGB atmosféru osvetlenia a 5700K (alebo 2700K) denného osvetlenia, je rovná normálne 30W žiarovky svetlo.

Pohodlné Domáce Svetlo

Tento index podania farieb (CRI) banky je nad 80, tým vyššie CRI, realistickejšie farby zdajú voľným okom. Na 5700K studená biela (alebo 2700K teplá biela) a vysoké CRI žiarovky, aby domácom prostredí veľmi uvoľnene a pohodlne.

16 Farieb s IR Diaľkový ovládač

16 druhov statickej farby je možné nastaviť farbu úprava tlačidiel na ovládači, jednoduchý na obsluhu. Môžete si vybrať farby sa vám páči v rôznych príležitostiach. To je pohodlnejšie ovládať svetlo s IR diaľkový ovládač, jeden diaľkový ovládač môže ovládať viac ako jeden žiarovka!

Štyri Režimy Nastaviteľné

Žiarovka má štyri režimy na výber: statické, flash, strobo a fade (hladké režim je rovnaký ako fade). FLASH je niekedy dynamické a niekedy mäkké, môže uspokojiť viac atmosféru prostredia. BLESK je dynamická a má päť prevodovky. Keď budete držať stranou, chceli by ste to! HLADKÝ, je mäkké a jemné, takže atmosféra uvoľnenejšia. Je vhodný pre rodiny v pokoji, robí video live alebo v JOGE. To je tak hojne využívajú, že ideálny pre bar, KTV, etapa, a všetky kluby, kasína, reštaurácie, kaviarne, narodeninovej oslavy, svadobné hostiny, sviatok svetiel, vnútorné a vonkajšie dekorácie.

Zapamätať Farby

Žiarovky vám pomôže zapamätať, farba lampa, ak ste vypli svetlo posledný čas. Pred vypnutím svetla farba je červená, keď zapnete svetlo znova je stále červené.

Nízka Spotreba Vysoký Jas

Veľmi nízke tepelné generovanie, okrem úspory svetlo energie. Energeticky úsporné a šetrné k životnému prostrediu, prispieva k recyklácii. Low-energie, vysoký jas, energeticky úsporné žiarovky. Najtemnejšie jas žiarovky je jas 1% biele svetlo.

All-inclusive Tienidlo

Žiarovky sú úplne uzavreté lampshades, ktoré nie hromadí prach a umožniť komárov letieť do poškodený vinuté perly a čipy.

Kupujúci je povinný: Ďakujeme vám za vašu podporu,Sme v našich silách, aby sme vám poskytli čo najlepšie služby. Keď dostanete balík, ak ste spokojní, prosím, nezabudnite nám dať päť-hviezdičkový spätnú väzbu, Ak máte nejaké otázky, prosím neotvárajte sporu ľahko. Najprv nás kontaktujte. Budeme ponúkať lepšie riešenie, ako www.tantra-egypt.sk Sporu. Vzhľadom na časový rozdiel , nemusíme byť schopní odpovedať naraz , pretože sme sa na odpočinok. Ale my vás budeme kontaktovať hneď ako to bude možné, keď sme začať pracovať.

Prajem vám krásny zážitok z nakupovania.

PLATNÉ

NECH SVETLO ŽIARIŤ SVOJE ČARO

CRI≥85

Vyššie CRI, realistickejšie

Farby sa zobrazujú voľným okom.

STMIEVATEĽNÉ LED ŽIAROVKA

NECH SVETLO ŽIARIŤ SVOJE ČARO

5w len 4 úrovne stmievanie, 25%-100%

10W, 15W má 5 úrovní stmievanie, 1%-100%

Žiarovky vám pomôže zapamätať, farba lampa, ak ste vypli svetlo posledný posledný čas. Predtým, než vypnete svetlo, farba je ružová, keď zapnete svetlo znova je stále ružový.

ŠTYRI FAREBNÉ REŽIMY

NECH SVETLO ŽIARIŤ SVOJE KÚZLO Niekedy Dynamický. Niekedy Mäkké, môže uspokojiť viac atmosfére.

To je dynamický a má 5 úrovní nastaviteľné, ak máte strany.

Je to úžasné. Keď ste v KTV vám bude páčiť.

Je jemný a uvoľnene, takže atmosféra uvoľnená.

Prechod prechod

NECH SVETLO ŽIARIŤ SVOJE ČARO

Hladké režim: Mäkké farebné zmeny je atmosféry uvoľnené | Zmena je príliš rýchly a nepríjemné

Biele svetlo:5700K, CRI≥85 môžu byť použité pre denné osvetlenie | Biele svetlo: zmes z RGB nemôže byť použitá pre denné osvetlenie

All-inclusive Tienidlo

NECH SVETLO ŽIARIŤ SVOJE ČARO

Žiarovky sú úplne uzavreté lampshades, ktoré nie hromadí prach a umožniť komárov letieť do poškodený vinuté perly a čipy.

Diaĺkového ovládania

NECH SVETLO ŽIARIŤ SVOJE ČARO

1 : Dim hore / dole a Speed up / down (Strobo)

2: 16 Exsiting Farby 3: Otvorenie / zatvorenie 4 : Štyri Režimy

Diaľkové ovládanie je potrebné batérie, ale sme neposkytovalo preto, že z medzinárodnej logistiky, Kupujúci sú potrebné na nákup CR2025 3V tlačidlo batérie lokálne.

Štítky: led žiarovka e27, lampa led rgb, káva rozsahu timemore, led žiarovka e27 ce, 5 v led, rada ir led, žiarovka led e27, žiarovka led, led pásy, žiarovka smart.


( 1 Hodnotenie )

Počet