CAHOT Super Rýchly až 800ppb Vodík Voda, vodná Hmla,len vodík voda difúzor pomocou nanoscaling ultrazvukové technológie hmly

€32.23


[xlmodel]-[custom]-[]

Naša koža je neustále vystavené reaktívne kyslíkové druhy (tzv. SNSĽP) z znečistenie životného prostredia, UV žiarenia, a ďalšie. To je dôvod, prečo naša pokožka dostane staré veľmi rýchlo s vrásky, suchá pokožka, a dokonca aj kožné ochorenia. Na BlueVida H2 Hmly, Vodík Voda Difúzor je navrhnutý tak, aby vám pomôžu dosiahnuť maximálny vlhkosti, zníženie oxidačného škody na pokožku a spomaľuje proces starnutia. Dáva vám mladší a zdravší vzhľad.

Na BlueVida H2 Hmla je len vodík voda difúzor pomocou nanoscaling ultrazvukové hmly technológiu, ktorá vibruje viac ako postupnosť 120 000-krát za sekundu, vytváranie najlepších nanočastíc pre najlepšie kože absorpcie. Jednoducho posuňte dole prepínač, BlueVida H2 Hmly sa okamžite generovať soft spray mist, bohaté na vodík voda.

Dostať sa do najhlbších častí pokožky a sterilizovať až do 99% baktérií. Na BlueVida H2 Hmly je kompaktné a ľahké držanie. Pomocou Mikro usb môžete nabíjať BlueVida H2 Hmly kdekoľvek. S BlueVida H2 Hmly začať užívať obnovuje pokožku a rozlúčiť sa tie suché poškodenú pokožku!

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Štítky: usb power filter, filter optolong, walbro vzduchový filter, Optolong, elektrolýza vody, filter napa, 40 palcový vlasy, box ventilátor, balón vodíka, ventilátor bezdrôtové.


( 0 Hodnotenie )

Počet